VIDEO: To so današnji prizori iz Slovenije: Vreme je pokazalo zobe!

Slovenijo je že proti jutru zajelo močno deževje, zaradi vetra pa se je hitro ohladilo tudi ozračje. Zjutraj se je meja sneženja spustila do nadmorske višine okoli 800 metrov, na Gorenjskem pa še vedno sneži.

Na Primorskem piha močna burja, sunki vetra pa tam presegajo hitrosti 120 km/h.

Današnje temperature se bodo gibale od 4 do 9 stopinj Celzija, ponoči pa bodo padavine oslabele in ponekod povsem ponehale. Meja sneženja se bo predvsem na jugu še nekoliko znižala, burja na Primorskem bo oslabela.

Tudi jutri se bomo zbudili v hladno jutro - najnižje temperature bodo od 2 do 8 stopinj Celzija, padavine pa bodo večinoma ponehale. Čez dan se bo umirila tudi burja na Primorskem, kjer bodo popoldan imeli okoli 15 stopinj Celzija. Drugod se bodo najvišje temperature gibale med 8 in 12 stopinjami Celzija.


Rok Nosan
Danes so splet obkrožili številni video posnetki iz mnogih krajev, kjer so bili deležni snežne pošiljke. Snežilo je tudi v Koprivni, avtorica video posnetka pa je ob njem zapisala, da imajo tam dež, sneg in mraz, ki mnogim krajanom otežuje sajenje raznih pridelkov.

Pravemu snežnemu metežu so bili priča tudi na Planinci:


Novinarka RTV Slovenija Tina Hacler je na svojem Twitter profilu objavila jutranje prizore iz Kranjske Gore. Ob posnetku je zapisala, da so vremenoslovci imeli prav - tam lahko namreč vidimo povsem zimsko vzdušje:


S pomočjo spletnih kamer lahko razmere v Kranjski Gori spremljamo tudi v živo. V posnetku je moč opaziti, da tam še vedno rahlo sneži. Kakšno vreme imate danes v vašem kraju?

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva Severina21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreLastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Italijan v Dolomitih snemal sina: Za njegovim hrbtom je lomastil medved!