VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo Slovenijo

Napovedi meteorologov so se uresničile tudi včeraj. Slovenijo so zajela močna neurja, ki so s seboj prinesla močan veter, obsežne padavine in tudi točo.

Na srečo pa včeraj toča le ni bila tako velika, kot pred nekaj tedni.

Že zgodaj dopoldne je zahodno Slovenijo dosegel sistem neviht z obsežnimi nalivi. Obenem so se pojavile tudi nove nevihte, ki so se razbesnele v smeri Zgornje Savinjske doline in Koroške.


Tomi Kepe, Neurje.si - Dolga vas pri Lendavi včeraj popoldan
Sistem neviht iz Italije se je nad Slovenijo postopno krepil in pomikal proti vzhodu. Lokalno smo bili priča močnim nalivom, sunkom vetra in toči, ki pa na srečo ni bila zelo velika, a je kljub temu povzročila škodo predvsem na pridelkih.


Največ težav so sicer povzročali močni nalivi, saj je ponekod v zelo kratkem času padlo več kot 50 mm dežja.

Pravi hudi uri so bili zvečer znova priča na slovenski obali. Iz Marine v Luciji prihaja video posnetek večerne nevihte, ko je tam ob dežju svojo moč pokazal še veter.

Tako je bilo včeraj zvečer na obali (Marina, Lucija):


Zaradi silovitih nalivov je bila cesta Šentanel - Prevalje včeraj popoldan nekaj časa težko prevozna ali neprevozna. Narasli hudourniški vodotoki so del ceste namreč zasuli z blatom, lesom in kamenjem.


Pred točo pa je včeraj niso odnesli naši zahodni sosedje Italijani. V mestu Bologna je padala debela toča, ki je pošteno razdejala okolico, številna vozila in stavbe. Poglejte si, kakšnim prizorom s točo so bili včeraj priča v Italiji!

0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Ta zadnji video ima na hi-fi mašini prav fascinanten zvok, celo v basu...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!