VIDEO: Tovornjakar preživel grozljivo nesrečo! Nemški gasilci: "To je čudež!"

Na spletu je pristal video posnetek grozljive nesreče tovornega vozila z avtoceste A2 v bližini mesta Magdeburg.

Voznik tovornega vozila je s polno hitrostjo trčil v stoječo kolono vozil, grozljivko pa po čudežu preživel.

Na spletu je pristal video posnetek iz enega izmed vozil, v katerem je moč videti grozljivo trčenje tovornjaka. Voznik slednjega je pred seboj spregledal stoječo kolono tovornjakov, trčenje pa je bilo tako neizbežno.

Takoj po trku je prišlo še do požara, nemški gasilci pa so ob prihodu na kraj nesreče pričakovali tragičen razplet.

Voznik je hudo trčenje preživel, a je hudo poškodovan, gasilci pa so celoten razplet opisali kot čudež. Video posnetek so mediji na spletu delili z namenom ozaveščanja voznikov o tem, kako hitro se lahko ob nepazljivosti zgodi tragedija. Pazljivo na cestah!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!