VIDEO: Trije cirkuški tigri našli nov dom: Življenje jim je rešil Slovenec!

Cirkusi v preteklih letih beležijo velik padec obiska, saj se mnogi ljudje zavedamo, da so živali tam pogosto zlorabljene, svobode pa ne poznajo.

Tako so večji del svojega življenja preživeli tudi trije sibirski tigri, ki so množice ljudi zabavali v enem izmed nemških cirkusov. A imeli so srečo, da je bivši lastnih z njimi ravnal dobro!

V teh dneh je namreč bivši lastnik stopil v kontakt z Jožetom Rožmanom iz Horjula, ki ima tam zasebni živalski vrt. Prosil ga je, če bi tri zveri lahko namestili v njegovo okolje, Jože pa je hitro priskočil na pomoč.


V njegov zasebni živalski vrt so ta vikend prispele tri zveri, sibirski tigri Katja, Rambo in Wotan.

Po večletnem cirkuškem življenju zdaj prvič spoznavajo naravno okolje, namesto skakanja čez ognjeni obroč, pa danes sproščeno lenarijo za več metrsko ograjo.

Poglejte si, kako je izgledala selitev in kaj je ob posebnem trenutku pred novinarji povedal Jože Rožman!

0
JeklenaPest
Pred 30 tedni
Bravo Joža! Se ti klanjam...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Sramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaVIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoOtt Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluSnežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!