VIDEO: Tujci očarali ves Balkan! Tako so zapeli znano hrvaško uspešnico...

Klapa Samoana je bila ustanovljena leta 2011 v Aucklandu. Istega leta so imeli tudi prvo predstavo na božičnem koncertu hrvaškega društva v Aucklandu. Udeležili so se različnih dogodkov v hrvaških in pacifiških krogih.

Gre za skupino treh fantov, ki prihajajo iz države Samoa v Oceanii. Že takrat, ko so na Novi Zelandiji ustanovili svojo glasbeno skupino, so bili povsem prevzeti nad dalmatinsko glasbo. Prav zato so se te dni znova odločili, da bodo svoje oboževalce presenetili s še enim nastopom pred kamero.

Simpatični fantje so zapeli vsem znano hrvaško uspešnico "Ne diraj moju ljubav" skupine Klapa Sufit, s svojim nastopom pa še enkrat znova navdušili.

Njihov posnetek si je v slabem tednu dni ogledalo že preko 250.000 radovednih poslušalcev, kar je le še en dokaz za to, kako dobro so fantje zapeli omenjeno pesem. Prisluhnite nastopu, ki je te dni začaral ves Balkan!

0
Lili Tu
Pred 3 tedni
:))))
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Lepo, a ob taki pesmi cigareta nima mesta...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kanadska popotnika obiskala Slovenijo, njun posnetek ti vzame sapoVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!Očka je pestoval svojega otroka. Tako je haski ob njem očaral ves splet!Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...Na spletu eksplodirala reklama o nezemljanu, ki so jo posneli v Ljubljani!VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloSestavil je preprosto orodje za kopanje lukenj. Poglejte si, kako deluje!Žena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorBrezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!Kužki so se postavili ob ograji, s svojim početjem so internetu stopili srceKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Ustavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaMoški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvoz