VIDEO: Tujci očarali ves Balkan! Tako so zapeli znano hrvaško uspešnico...

Klapa Samoana je bila ustanovljena leta 2011 v Aucklandu. Istega leta so imeli tudi prvo predstavo na božičnem koncertu hrvaškega društva v Aucklandu. Udeležili so se različnih dogodkov v hrvaških in pacifiških krogih.

Gre za skupino treh fantov, ki prihajajo iz države Samoa v Oceanii. Že takrat, ko so na Novi Zelandiji ustanovili svojo glasbeno skupino, so bili povsem prevzeti nad dalmatinsko glasbo. Prav zato so se te dni znova odločili, da bodo svoje oboževalce presenetili s še enim nastopom pred kamero.

Simpatični fantje so zapeli vsem znano hrvaško uspešnico "Ne diraj moju ljubav" skupine Klapa Sufit, s svojim nastopom pa še enkrat znova navdušili.

Njihov posnetek si je v slabem tednu dni ogledalo že preko 250.000 radovednih poslušalcev, kar je le še en dokaz za to, kako dobro so fantje zapeli omenjeno pesem. Prisluhnite nastopu, ki je te dni začaral ves Balkan!

0
Lili Tu
Pred 1 mesecem
:))))
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Lepo, a ob taki pesmi cigareta nima mesta...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb