VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušena

Leta nazaj je na spletu pristal video posnetek, ki sta ga posnela turista iz Združenih držav Amerike. Ko sta obiskala naselje Podsreda, sta se z vozilom zaustavila ob cesti, da bi avtomobil obrnila.

Nesreča je hotela, da sta z vozilom obtičala v bližnjem jarku, zato sta na pomoč poklicala domačine.

Moški srednjih let jima je takoj priskočil na pomoč z vlečno vrvjo, ko je kmalu zatem po cesti pripeljal še voznik tovornega vozila. Zaustavil se je, moški mu je v slovenskem jeziku razložil nastalo situacijo, nato pa je na pomoč priskočil še sam.

Turista iz Združenih držav Amerike sta bila nad odprtostjo Slovencev in nesebično pomočjo domačinov presenečena, celoten prizor pa je ženska posnela tudi na kamero.

S skupnimi močmi so nato avtomobil le spravili iz jarka, turista pa sta ob posnetku zapisala, da sta presrečna, da so ju takrat obdajali takšni dobri ljudje. Tudi to je odličen primer, da Slovenci vedno znova priskočimo na pomoč!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!