VIDEO: V Kranju posneli policista na motorju: Kar je počel, ti bo polepšalo dan!

Policijska uprava Kranj je na svoji Facebook strani objavila prav poseben prizor, ko so na kamero posneli lokalnega policista na motorju.

Ta si je pred kolesarsko dirko čas vzel tudi za najmlajše, s svojim dejanjem pa razveselil mnoge uporabnike na spletu.

Velika nagrada Kranja je enodnevna cestna kolesarska dirka izvedena vsako poletje v Kranju. Pred začetkom omenjene dirke je za red skrbel policist, ki je mnoge navdušil s simpatično gesto.

"Simpatični vložki našega motorista za nasmeške malih zakladkov med kolesarsko dirko po Mestni občini Kranj. Čist kjut," so ob video posnetku zapisali kranjski policisti.

Poglejte si kratek izsek, pri katerem so posneli policista na motorju, ki je pred kolesarsko dirko pozdravljal najmlajše navijače ob cesti.
1
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Zdaj pa ga politični nevidneži hitro zajebavat, da se boste magari za minuto dvignili iz anonimnosti...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Haski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Božična reklama, ki je te dni ganila Slovenijo: Ste jo že videli?Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Nika Zorjan navdušila Slovence: To je njena nova božična pesem!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeTilen Artač zapel kot Challe Salle: Parodija je nasmejala Slovence!Štirje dečki zapeli krščansko pesem: Njihov nastop ima že 3 milijone ogledov!Učinkovita past za ose in sršeneVIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Prizor, ki so mu bili priča reševalci med nesrečo na ljubljanski obvozniciSMEH: Denis Avdić si je privoščil Janšo: To je njegovo pismo Božičku!Očeta ob vrnitvi z dela preplavila čustva: Hčerki sta mu kupili pasjega mladička!Moški v prazni cerkvi zapeli Hallelujah: Njihov nastop je balzam za dušo!Zlatko skesano pred kamero: "Gospod Krek, globoko se vam opravičujem!"Najstnica blestela na ulici: Prisluhni, kako je zapela uspešnico "I Will Survive"Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tlaOsemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Izdelal je čudovito posodo iz bambusa in smole: Končni rezultat jemlje sapo!Fantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Moški skočil v deročo reko: Tako je življenje rešil nemočnemu teličku!Ribič na razburkanem morju skakal na ladji: Tako je premagal gravitacijo!11-letna deklica rešila malega morskega psa, ki je obtičal ob obaliModerna pritlična družinska hiša v Ljubljani, ki s svojo podobo jemlje sapo