VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!

Saj ni res, pa je! Splet v teh dneh znova obkroža nenavaden video posnetek gospodinje, ko je med peko ribe posnela čuden prizor.

Riba je v pečici skakala kot nora, četudi je bila brez glave!

Ženska je na spletu zapisala, da je ribo kupila pri lokalnem prodajalcu v trgovini, po prihodu domov pa jo je očistila in postavila v pečico. Med peko jo je pretresel nenavaden zvok iz pečice, zato je vrata znova odprla.

Na lastne oči je videla, kako riba v pečici skače, zato je hitro vzela mobilni telefon in prizor posnela. V nasprotnem primeru ji zagotovo nihče ne bi verjel, kaj se je tistega dne dogajalo v pečici.

Ste že sami doživeli kaj takega med peko ribe v pečici? Poglejte si, kakšnemu prizoru je bila priča gospodinja, ki je na spletu objavila nenavaden video posnetek!
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Kako letanje bi kje ratalo, če bi se v našem krematoriju med postopkom začela taka praska...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!