VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!

Saj ni res, pa je! Splet v teh dneh znova obkroža nenavaden video posnetek gospodinje, ko je med peko ribe posnela čuden prizor.

Riba je v pečici skakala kot nora, četudi je bila brez glave!

Ženska je na spletu zapisala, da je ribo kupila pri lokalnem prodajalcu v trgovini, po prihodu domov pa jo je očistila in postavila v pečico. Med peko jo je pretresel nenavaden zvok iz pečice, zato je vrata znova odprla.

Na lastne oči je videla, kako riba v pečici skače, zato je hitro vzela mobilni telefon in prizor posnela. V nasprotnem primeru ji zagotovo nihče ne bi verjel, kaj se je tistega dne dogajalo v pečici.

Ste že sami doživeli kaj takega med peko ribe v pečici? Poglejte si, kakšnemu prizoru je bila priča gospodinja, ki je na spletu objavila nenavaden video posnetek!
1
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Kako letanje bi kje ratalo, če bi se v našem krematoriju med postopkom začela taka praska...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemSrb z Mercedesom prevozil 760.000 km v 4 letih: Kako izgleda avtomobil?Mucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Tovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaVoznik avtobusa mislil, da je samNažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaVIDEO: Tudi vas skrbi, kaj bo prineslo leto 2020? To je povedal župnik iz Bohinja!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Letala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiKlemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Veterinarji rešujejo ožgane koale: Na Kengurujskem otoku jih je poginilo 30.000!VIDEO: Kuža pri Kamniku padel v vodo: Tako so ga rešili pogumni gasilci!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpnice