VIDEO: Vesna iz Ljubezni po domače nasmejala Slovence, tako je poimenovala jacuzzi

Šov Ljubezen po domače se bliža koncu. Renato in Tamara sta v šovu spoznala pravi pomen ljubezni, tudi Mihael je očitno ob pravem malem čudežu našel izbranko. Na romantični izlet sta odšla tudi Simona in Jože, tudi med njima pa so se po videnem sodeč prižgale iskrice.

V včerajšnji oddaji pa jo je očitno najbolj zagodel Milan, ki je namesto Sonje izbral Anno.

Na drug istrani je Vesno najbolj prepričal Jožko, sveža zaljubljenca pa sta se odpravila na prvo romantično potovanje na Češko. Oba sta ob obisku Češke v hotelu spala prvič. Vse skupaj pa se je zapletlo že na recepciji. Nihče izmed njiju namreč ne zna angleškega jezika.

Ko je Jožka receptor v angleškem jeziku vprašal: »Vi ste verjetno gospod Jožko?«, je zmedeni Jožko odgovoril »Ne.« Sledila je neprijetna tišina, a so se na koncu kljub mnogim naporom vse uspeli dogovoriti.

Kmalu zatem pa je sledil prizor, ki je mnoge gledalce pred TV ekrani pošteno nasmejal. Jožko in Vesna sta imela možnost obiskati jacuzzi, ob čemer Vesna svojega navdušenja ni skrivala.

»Ko sem zagledala fačuzi, sem rekla...« je svoj stavek začela Vesna. Oglejte si prizor, ob katerem tudi tokrat smeha ne manjka!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor na Koroškem obkroža Evropo, tako so se odprla "nebeška vrata"...VIDEO: Prizor z avtoceste ganil Slovence, to so danes počeli naši gasilci junakiSMEH: Avdić klical v terme, da bi rezerviral fačuzi. To mu je odgovorila zaposlena...VIDEO: Modrijani navdušili z novo pesmijo, ki postaja HIT. Ste jo že slišali?Sin je dolga leta varčeval denar za starša. Poglejte si, kaj jima je kupil...Zdravniki 10 let niso vedeli, kaj je narobe z njo. Življenje sta ji rešila vodovodarja!Mamica se je vedno zbujala utrujena. Ko je nastavila kamero, je ugotovila razlog!Snemal je čredo krav na pašniku. Poglejte si, kako ga je krava prosila za pomoč!Mati je vstala in na hodniku našla otroka. Kamera je razkrila, kdo je bil v njeni sobi!VIDEO: Vesnin fačuzi je dobil svojo pesem. Bo to nov hit med mladimi?VIDEO: To je odziv Vesne po njenemu "fačuziju", znova je nasmejala SlovenijoFant je skupaj z mamo stopil na oder talenta. Ko sta začela peti... Brez besed!Mama panda je zavrnila svojega mladička, nato se je zgodil velik čudežŠOK: To so grozljive prigode, ki jih na naših cestah doživljajo kolesarjiVIDEO: Poglejte si, kako skromna je babica Jana Oblaka! Njene besede te navdušijo...VIDEO: Jezni kolesar pesti kazal slovenskemu vozniku, pred tem pa skozi rdečo...Sramežljiva deklica na talentu šokirala sodnike, prislužila si je zlati gumbVIDEO: Slovenski vozniki navdušili gasilce, to so storili med nesrečo na avtocestiStarejši kuža je prijel povodec. Ko lastnik vidi kam gre, ga oblijejo solze!VIDEO: "Fačuzi" nasmejal tudi naše rokometaše. Poglejte si njihovo reakcijo!Fant jo je grdo potegnil za nos. To je storil, ko je zaspala v njegovem vozilu!Na konju je jahala po cesti, nato pa ŠOK! V konja se je zaletel kolesar...Izgubljena psička 7 mesecev ni videla lastnika. To je prizor, ko ga znova vidi!VIDEO: To je prizor, ki je šokiral prebivalce Kisovca. Poglejte si to moč narave!Posvojenemu kužku se ni mogel nehati smejati. Poglejte si, kako se oglaša!