VIDEO: Vesna iz Ljubezni po domače nasmejala Slovence, tako je poimenovala jacuzzi

Šov Ljubezen po domače se bliža koncu. Renato in Tamara sta v šovu spoznala pravi pomen ljubezni, tudi Mihael je očitno ob pravem malem čudežu našel izbranko. Na romantični izlet sta odšla tudi Simona in Jože, tudi med njima pa so se po videnem sodeč prižgale iskrice.

V včerajšnji oddaji pa jo je očitno najbolj zagodel Milan, ki je namesto Sonje izbral Anno.

Na drug istrani je Vesno najbolj prepričal Jožko, sveža zaljubljenca pa sta se odpravila na prvo romantično potovanje na Češko. Oba sta ob obisku Češke v hotelu spala prvič. Vse skupaj pa se je zapletlo že na recepciji. Nihče izmed njiju namreč ne zna angleškega jezika.

Ko je Jožka receptor v angleškem jeziku vprašal: »Vi ste verjetno gospod Jožko?«, je zmedeni Jožko odgovoril »Ne.« Sledila je neprijetna tišina, a so se na koncu kljub mnogim naporom vse uspeli dogovoriti.

Kmalu zatem pa je sledil prizor, ki je mnoge gledalce pred TV ekrani pošteno nasmejal. Jožko in Vesna sta imela možnost obiskati jacuzzi, ob čemer Vesna svojega navdušenja ni skrivala.

»Ko sem zagledala fačuzi, sem rekla...« je svoj stavek začela Vesna. Oglejte si prizor, ob katerem tudi tokrat smeha ne manjka!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Novo reklamo za Mercedes posneli v Sloveniji, prizori navdušili tujceParkiral je na mestu za invalide. To je lekcija, ki mu jo je dal fant na vozičku!Šaolinski menih se je preizkusil v borbi, pretepači proti njemu nimajo možnostiSMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Hčerka Elvisa Presleyja objavila nov duet z očetom, nastop te gane do solzMama je učiteljici rekla, naj stopi ven! Poglejte si, kaj jo je čakalo pred šolo...Morski pes je umoril delfina. Ko je mimo priplaval večji morski pes... Drama!Pred hišo so mu premazali asfaltni dovoz, posnetek je prava paša za očiPred psičko je hotel kaznovati njene mladičke! Tako se je odzvala mama...VIDEO: Opičji prah je nova droga, ki preplavlja ulice. To so grozljivi učinki!Pred poroko sta se odločila za preobrazbo. Poglejte si, kako izgledata zdaj!VIDEO: Slovenski policist na motorju brez besed! To je pred njim storil tujec...VIDEO: Tako nevarni so za otroke lahko bazeni! Dečka so morali oživljati...Ženska je na dvorišču našla čudno jajce! Ne boste verjeli, kaj se je izvalilo...Pokazal je moč svojega udarca, z dvema prstoma je v nezavest spravil borcaOtroci so slišali glasno jokanje pod zemljo. To so odkrili, ko so odprli cev!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvozLastnik je ignoriral svojega haskija! Poglejte si, kako se je odzval kuža...Blondinka navdušila s parkiranjem tovornjaka, tako ga je spravila v garažoNa smrt bolnemu očetu uresničili zadnjo željo, hčer je pospremil do oltarjaVIDEO: To je posnetek, ki si ga moraš nujno ogledati, preden kogarkoli obsojašVIDEO: Tako izgleda trenutek, ko iz hidroelektrarne izpustijo vodoPo tednu dopusta se je vrnil domov! Poglejte, kako se ga je razveselil osliček...VIDEO: Ne boste verjeli, kako je Nika Zorjan izgledala pred leti. Se je spomnite?