VIDEO: Vnukinja Slavka Avsenika zapela z očetom: Prisluhnite njuni novi pesmi!

Te dni je na spletu pristal čudovit videospot za novo pesem "Čaroben svet", pod katero sta se podpisala Monika Avsenik in Gregor Avsenik.

Oba sta bližnja sorodnika legendarnega Slavka Avsenika, njun pevski nastop pa je sodeč po odzivih navdušil številne ljubitelje slovenske narodnozabavne glasbe.

"Z očetom naju poleg družinske vezi druži ljubezen do glasbe. Tokrat pa naju je združila tudi ljubezen do narave in dežele, kjer sva doma. Najina nova pesem Čaroben svet namreč opeva naravo, ki krasi najino domačo vas Begunje," je ob video posnetku zapisala Monika, vnukinja Slavka Avsenika.

"Naše hribe in deželo je občudoval že moj ata, Slavko Avsenik. Svojo ljubezen do domačega kraja, okolice in nasploh Slovenije, je izkazal v številnih pesmih (Slovenija, od kod lepote tvoje, Prelepa zelena Begunjščica, Lepe ste ve Karavanke, Prelepi gorenjski svet, Čar Julijskih Alp, Jadranje nad Gorenjsko)... Vsakič, ko je prišel iz Ljubljane v Begunje, je izpostavil prav pogled na Begunjščico," je ob izidu pesmi povedal Gregor, sin Slavka Avsenika.

Prisluhnite novi čudoviti pesmi "Čaroben svet", za katero je besedilo in glasbo napisal Gregor Avsenik, ki je pesem zapel skupaj z hčerko Moniko Avsenik. Bo pesem prevzela tudi tebe?


Glasba in besedilo: Gregor Avsenik
Vokal: Monika Avsenik
Solo kitara: Gregor Avsenik
Harmonika: Tomaž Cilenšek
Spremljevalna vokala: Marina Klinc Oset in Franci Podbrežnik
Klarinet in spremljevalni vokali: Mitja Skočaj
Trobenta in spremljevalni vokali: Matej Rihter
Kontrabas: Klemen Repe Ritem kitara: Peter Tovornik
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
O Bog.., to pa je nekaj! Že to je dosti, da Seška ni zraven. Monika pa je cvet lepote slovenskih deklet...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!