VIDEO: Voditelja oddaje 24 ur ostala brez besed: Posnetek ju je ganil do solz!

Priljubljena voditelja oddaje 24ur, Jani Muhič in Petra Kerčmar sta s slovenskimi gledalci pred TV zasloni že 10 let.

Ob obletnici so ju sodelavci presenetili s prav posebnim prispevkom, ob katerem je predvsem Kerčmarjeva potočila solze sreče.

"Malo smo si ju privoščili... Kdaj, če ne ob tako pomembni, okrogli obletnici? Prepričana, da napovedujeta prispevek o črnem panterju, sta si ogledala prispevek o sebi. In njun odziv? Poglejte si... Namig: presenečenje uspelo," so ob video posnetku zapisali na Instagram profilu 24ur.

Tako Jani Muhič, kot Petra Kerčmar, sta ob začetku prispevka mislila, da bo govora o črnem panterju, ki so ga zasledili v gozdovih ob srbsko-hrvaški meji. V resnici so jima sodelavci pripravili presenečenje, pri katerem so prikazali njune trenutke vodenja oddaje iz preteklih let.

Video posnetek se je obeh voditeljev vidno dotaknil, nad presenečenjem pa so navdušeni tudi številni spletni uporabniki. Poglejte si, kako so si tokrat privoščili Janija Muhiča in Petro Kerčmar.

Vir: 24ur, Instagram 


 

  

 


View this post on Instagram


  

 

  

  

 

 
 

 


A post shared by 24UR (@24ur)0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Nikaj ne velim.., dobra sta!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!