VIDEO: Voditelja oddaje 24 ur ostala brez besed: Posnetek ju je ganil do solz!

Priljubljena voditelja oddaje 24ur, Jani Muhič in Petra Kerčmar sta s slovenskimi gledalci pred TV zasloni že 10 let.

Ob obletnici so ju sodelavci presenetili s prav posebnim prispevkom, ob katerem je predvsem Kerčmarjeva potočila solze sreče.

"Malo smo si ju privoščili... Kdaj, če ne ob tako pomembni, okrogli obletnici? Prepričana, da napovedujeta prispevek o črnem panterju, sta si ogledala prispevek o sebi. In njun odziv? Poglejte si... Namig: presenečenje uspelo," so ob video posnetku zapisali na Instagram profilu 24ur.

Tako Jani Muhič, kot Petra Kerčmar, sta ob začetku prispevka mislila, da bo govora o črnem panterju, ki so ga zasledili v gozdovih ob srbsko-hrvaški meji. V resnici so jima sodelavci pripravili presenečenje, pri katerem so prikazali njune trenutke vodenja oddaje iz preteklih let.

Video posnetek se je obeh voditeljev vidno dotaknil, nad presenečenjem pa so navdušeni tudi številni spletni uporabniki. Poglejte si, kako so si tokrat privoščili Janija Muhiča in Petro Kerčmar.

Vir: 24ur, Instagram 


 

  

 


View this post on Instagram


  

 

  

  

 

 
 

 


A post shared by 24UR (@24ur)0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Nikaj ne velim.., dobra sta!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemLado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Dve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Posnetek dveh goril, ko sta tekli pred dežjem: Prizor je gledalce nasmejal do solz!15-letna deklica z oživljanjem rešila otroka, ki se je utopil v bazenuTilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Avstrijec s tovornjakom plužil ceste, ko je zapadlo 40 centimetrov snegaPeter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemNeumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Firbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Tilen Artač priredil uspešnico Čukov: Privoščil si je premierja Roberta Goloba!Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!