VIDEO: Voditeljica v oddaji Svet planila v smeh! Izjava jo je vrgla iz tira...

Pretekli teden so se tudi v informativni oddaji Svet na Kanalu A dotaknili teme o resničnostnem šovu Ljubezen po domače.

Novinarji so obiskali Rasemo, ki se je borila za srce kmeta Milana, s svojo izjavo pa je tekmovalka v smeh spravila celo voditeljico informativne oddaje Svet Nušo Lesar.

V omenjenem šovu je Milan Tržan izbral Ireno, kar je Rasemo povsem vrglo iz tira. Pred kamerami je zajokala, nato pa Milanu očitala, da jo je izdal in da bo zagotovo prav kmalu samski.


Svet, Facebook
V teh dneh so jo obiskali novinarji, pred njimi pa je pokazala, kako pripraviti okusno kljukušo. Za konec so Rasemo vprašali, če se je med njo in Milanom v šovu dogajalo kaj več od poljubljanja.

"Ne, samo poljubljanje je bilo in res mu je stal kot raketa," je na vprašanje odgovorila nasmejana Rasema.

Njena izjava je obenem dodobra pretresla voditeljico Nušo Lesar, ki se med poročanjem v živo pred smehom ni mogla vzdržati. Poglejte si simpatični prizor iz informativne oddaje Svet na Kanalu A, ki v teh dneh obkroža Slovenijo!
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Nuša je zaščitni znak te oddaje in za nič na svetu je ne izpustim. TV mi jo namreč permanentno snema. Takle Nušin smeh pa je zame balzam za dušo. Malo je tako simpatičnih in nedolžnih...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet