VIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...

Tudi sami smo se zagotovo že srečali z brezdomci, ki potrebujejo našo pomoč. Mnogi se prevečkrat odrečejo pomoči brezdomcem, saj so mnenja, da bodo denar porabili za nepomembne stvari.

Na spletu je pristal video posnetek, v katerem se ženska za omenjene dvome ni zmenila. Prav nasprotno!

Ko se je ženska srednjih let skupaj z voznikom peljala po soseski, v kateri je veliko brezdomcev in ljudi, potrebnih pomoči, je mnoge navdušila s svojim dobrim srcem. Pred vsako osebo se je zaustavila, v roke vzela nekaj denarja in hrane, nato pa brezdomce enega za drugim obdarila.


VIRAL, Facebook
Video posnetek je na spletu hitro postal senzacija in vzor mnogim, med komentarji pa je moč prebrati pozive k temu, da bi njeno delo izvajali tudi drugod po svetu.

Brezdomci so ženski vedno izkazali hvaležnost, njena pomoč pa jim bo zagotovo še kako prav prišla. Nekateri so na spletu še zapisali, da so omenjeno žensko že velikokrat videli pri takšnem delu, izhajala pa naj bi iz bogate družine.
1
Đani Roj
Pred 2 meseci
Tine Čeligoj,morda se je snemala zato,da je za vzgled drugim bogatunom,ki mislijo,da bojo nesli denar s sabo v grob?!
1
Đani Roj
Pred 2 meseci
Bog ti naj da zdravja ter še veliko zdravih let sreče....ANGEL!
-1
Tine Čeligoj
Pred 2 meseci
Ne vem sicer zakaj se pri temu rabiš snemat, ma verjetno zato , da se bolje počutiš
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!V mladosti so ji pravili, da ni dovolj dobra: Zdaj je z glasom prevzela sodnike!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Grozljivka v Indiji: Most se je podrl zaradi pretežkega tovornjaka!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Kakšen poklon sredi Japonske: Na dan državnosti je recitiral Zdravljico!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!