VIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...

Tudi sami smo se zagotovo že srečali z brezdomci, ki potrebujejo našo pomoč. Mnogi se prevečkrat odrečejo pomoči brezdomcem, saj so mnenja, da bodo denar porabili za nepomembne stvari.

Na spletu je pristal video posnetek, v katerem se ženska za omenjene dvome ni zmenila. Prav nasprotno!

Ko se je ženska srednjih let skupaj z voznikom peljala po soseski, v kateri je veliko brezdomcev in ljudi, potrebnih pomoči, je mnoge navdušila s svojim dobrim srcem. Pred vsako osebo se je zaustavila, v roke vzela nekaj denarja in hrane, nato pa brezdomce enega za drugim obdarila.


VIRAL, Facebook
Video posnetek je na spletu hitro postal senzacija in vzor mnogim, med komentarji pa je moč prebrati pozive k temu, da bi njeno delo izvajali tudi drugod po svetu.

Brezdomci so ženski vedno izkazali hvaležnost, njena pomoč pa jim bo zagotovo še kako prav prišla. Nekateri so na spletu še zapisali, da so omenjeno žensko že velikokrat videli pri takšnem delu, izhajala pa naj bi iz bogate družine.
1
Đani Roj
Pred 5 tedni
Tine Čeligoj,morda se je snemala zato,da je za vzgled drugim bogatunom,ki mislijo,da bojo nesli denar s sabo v grob?!
1
Đani Roj
Pred 5 tedni
Bog ti naj da zdravja ter še veliko zdravih let sreče....ANGEL!
-1
Tine Čeligoj
Pred 5 tedni
Ne vem sicer zakaj se pri temu rabiš snemat, ma verjetno zato , da se bolje počutiš
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!