VIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...

Tudi sami smo se zagotovo že srečali z brezdomci, ki potrebujejo našo pomoč. Mnogi se prevečkrat odrečejo pomoči brezdomcem, saj so mnenja, da bodo denar porabili za nepomembne stvari.

Na spletu je pristal video posnetek, v katerem se ženska za omenjene dvome ni zmenila. Prav nasprotno!

Ko se je ženska srednjih let skupaj z voznikom peljala po soseski, v kateri je veliko brezdomcev in ljudi, potrebnih pomoči, je mnoge navdušila s svojim dobrim srcem. Pred vsako osebo se je zaustavila, v roke vzela nekaj denarja in hrane, nato pa brezdomce enega za drugim obdarila.


VIRAL, Facebook
Video posnetek je na spletu hitro postal senzacija in vzor mnogim, med komentarji pa je moč prebrati pozive k temu, da bi njeno delo izvajali tudi drugod po svetu.

Brezdomci so ženski vedno izkazali hvaležnost, njena pomoč pa jim bo zagotovo še kako prav prišla. Nekateri so na spletu še zapisali, da so omenjeno žensko že velikokrat videli pri takšnem delu, izhajala pa naj bi iz bogate družine.
1
Đani Roj
Pred 25 tedni
Tine Čeligoj,morda se je snemala zato,da je za vzgled drugim bogatunom,ki mislijo,da bojo nesli denar s sabo v grob?!
1
Đani Roj
Pred 25 tedni
Bog ti naj da zdravja ter še veliko zdravih let sreče....ANGEL!
-1
Tine Čeligoj
Pred 26 tedni
Ne vem sicer zakaj se pri temu rabiš snemat, ma verjetno zato , da se bolje počutiš
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Gluha deklica prvič slišala glas sestrice: Njena reakcija je obkrožila svet!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Helena Blagne: Parodija je nasmejala Slovence!VIDEO: Vegani so velikanu preprečili dostop do burgerja! Poglej, kaj jim je storil...Posnetek iz Italije senzacija na spletu: To se je zgodilo, ko so podirali drevesa!VIDEO: Zmago Jelinčič udaril v svojem slogu: "Obdavčimo tujce in dajmo našim!"Damjan Murko znova udaril: Voditelj ob njegovih odgovorih jokal od smeha!VIDEO: Šok na hrvaškem talentu: Ne boste verjeli, kaj je na odru počel Rus!Lastnik je kužku rekel, da je čas za kopanje: Takoj je vedel, kaj mora storiti!VIDEO: 14-letnica šokirala hrvaške sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Slovenki navdušili s plesom na drogu: Hrvaškim sodnikom sta vzeli sapo!Ogromno letalo poletelo med stavbami, prizor je vsem na spletu vzel sapoHaskiju se je od veselja zmešalo: Tako se je razveselil svojega lastnika!SMEH: Miha Deželak poklical na Hrvaško, govoril je s "Kristino Mandarino"VIDEO: Slovenka v roke vzela harmoniko, nato zaigrala pesem Franca MiheličaVIDEO: Župana privezali in ga vlekli po cesti, ker je pozabil na predvolilne obljubeZasačili so jo med krajo: Ne boste verjeli, kaj vse je skrivala v krilu!SMEH: Tako je sestra prelisičila malega bratca, da je jedel zdravo hranoSMEH: Po "fačuziju" nova cvetka: To je izjavila tekmovalka v Kmetiji!Župnik iz Bohinja obiskal starejše: Prisluhni, kaj je povedala 105-letna Angela!Pes s potezo ganil svet: Tako je potolažil rešeno potepuško mucko!Fant na železnici zaigral pesem Queenov: Njegov nastop je prevzel svet!Manca Špik znova očarala Slovence: To je njena nova pesem "Serenada"Madžarski voznik prehiteval po odstavnem pasu: Skoraj bi se zgodila tragedija!Kužka zgodaj zjutraj vdrla v spalnico malčka: Hotela sta jesti hrano!SMEH: 7 balkanskih načinov, kako uspavati otroke: Privoščil si je tudi Slovence!