VIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...

Tudi sami smo se zagotovo že srečali z brezdomci, ki potrebujejo našo pomoč. Mnogi se prevečkrat odrečejo pomoči brezdomcem, saj so mnenja, da bodo denar porabili za nepomembne stvari.

Na spletu je pristal video posnetek, v katerem se ženska za omenjene dvome ni zmenila. Prav nasprotno!

Ko se je ženska srednjih let skupaj z voznikom peljala po soseski, v kateri je veliko brezdomcev in ljudi, potrebnih pomoči, je mnoge navdušila s svojim dobrim srcem. Pred vsako osebo se je zaustavila, v roke vzela nekaj denarja in hrane, nato pa brezdomce enega za drugim obdarila.


VIRAL, Facebook
Video posnetek je na spletu hitro postal senzacija in vzor mnogim, med komentarji pa je moč prebrati pozive k temu, da bi njeno delo izvajali tudi drugod po svetu.

Brezdomci so ženski vedno izkazali hvaležnost, njena pomoč pa jim bo zagotovo še kako prav prišla. Nekateri so na spletu še zapisali, da so omenjeno žensko že velikokrat videli pri takšnem delu, izhajala pa naj bi iz bogate družine.
1
Đani Roj
Pred 18 tedni
Tine Čeligoj,morda se je snemala zato,da je za vzgled drugim bogatunom,ki mislijo,da bojo nesli denar s sabo v grob?!
1
Đani Roj
Pred 18 tedni
Bog ti naj da zdravja ter še veliko zdravih let sreče....ANGEL!
-1
Tine Čeligoj
Pred 18 tedni
Ne vem sicer zakaj se pri temu rabiš snemat, ma verjetno zato , da se bolje počutiš
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Prizor s poroke obkrožil svet! Pred cerkvijo so ju pričakali s kombajnomVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaSlovenka nagnala prostovoljce, ki so ji obnavljali hišo! Kuhinja ji ni bila všečVIDEO: V Izraelu posneli ognjeni tornado, prizor jemlje sapoVIDEO: Na Hvaru preko Bookinga najeli vilo za 6.240 evrov, ob prihodu pa šokVIDEO: Malček iz Hrvaške nasmejal do solz: "To je super, ampak me zelo kakat!"VIDEO: Šok za španske turiste v Albaniji: Napadel jih je lastnik restavracije!SMEH: Kuža iz vode prinesel kamen, njegovim podvigom se smeji cel internetVIDEO: Izjemen prizor pri sosedih, meteorit padel na Zemljo in noč spremenil v danKuža s svojim dejanjem prevzel svet: Poglej, kako je pomagal ujetemu ptičku!Z jadrnico zadel ob most, dramo so posneli na kameroVIDEO: Tim Gajser pokazal, kako velik človek je! Poglej, kaj je storil tokratMladenki zgrozili svet: Na Havajih sta uničili znamenito peščeno skulpturoPrehiteval je kar po odstavnem pasu, nato je dobil najboljšo lekcijoVIDEO: Na hrvaški avtocesti pristalo letalo, dramatičen pristanek so posneli na kamero11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Tim Gajser brez konkurence: Postal je SVETOVNI PRVAK v razredu MXGP!SMEH: Kakšna sramota med ropom! Tako se je osmešil, da se mu smejijo še policistiSMEH: Dedek ji je rekel, da ga ne more prestrašiti! Dokazala mu je nasprotnoSMEH: Rusinja ob vozilu opazila pasji kakec: Tako je poskrbela za pravico!Moški je na plaži snemal lepotice, nato ga je zasačila njegova ženaTakšen zadnji test morajo opraviti, da postanejo legendarni Shaolin bojevnikiVIDEO: Kakšen evrogol v Murski Soboti! Zadetek Mure obkroža SlovenijoMed pristankom helikopterja posneli iluzijo: Vetrnice se niso vrtele!Drama med parkiranjem z električno Teslo, večkrat se je zaletel