VIDEO: Vozilo pristalo v Blejskem jezeru, pred tem pa povozilo kopalko

Včeraj se je na Bledu pripetila nenavadna prometna nesreča, pri kateri je znova eno izmed vozil pristalo v vodi. Nesrečni voznik je namreč ob parkiranju pozabil zategniti ročno zavoro, vozilo pa se je tako samo zapeljalo v Blejsko jezero.

Pred pristankom v vodo je povozilo še kopalko, ki so jo prepeljali v zdravstveno ustanovo.

Vozilo se je v jezero "zapeljalo" po tem, ko je voznik parkiral pred bližnjo prodajalno, ob tem pa pozabil zategniti ročno zavoro. Vozila niso ustavili niti pločniki in številne ovire na poti do jezera.


Tik pred jezerom je povozilo državljanko Slovenije, ta pa naj ne bi bila smrtno ogrožena.

Cesta Bohinj-Bled je bila pri odcepu za Mlino zaradi prometne nesreče kar nekaj časa zaprta. Poglejte si, kako je prizor s potopljenim vozilom izgledal od blizu!

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Kot potapljač se jaz tako blizu avta, ki visi na neki coti, ne bi muval...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15