VIDEO: Vozilo pristalo v Blejskem jezeru, pred tem pa povozilo kopalko

Včeraj se je na Bledu pripetila nenavadna prometna nesreča, pri kateri je znova eno izmed vozil pristalo v vodi. Nesrečni voznik je namreč ob parkiranju pozabil zategniti ročno zavoro, vozilo pa se je tako samo zapeljalo v Blejsko jezero.

Pred pristankom v vodo je povozilo še kopalko, ki so jo prepeljali v zdravstveno ustanovo.

Vozilo se je v jezero "zapeljalo" po tem, ko je voznik parkiral pred bližnjo prodajalno, ob tem pa pozabil zategniti ročno zavoro. Vozila niso ustavili niti pločniki in številne ovire na poti do jezera.


Tik pred jezerom je povozilo državljanko Slovenije, ta pa naj ne bi bila smrtno ogrožena.

Cesta Bohinj-Bled je bila pri odcepu za Mlino zaradi prometne nesreče kar nekaj časa zaprta. Poglejte si, kako je prizor s potopljenim vozilom izgledal od blizu!

0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Kot potapljač se jaz tako blizu avta, ki visi na neki coti, ne bi muval...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju