VIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri Domžalah

Objestnost nekaterih slovenskih voznikov resnično ne pozna meja. Po tem, ko se je v soboto pozno zvečer pri Domžalah zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo kar 11 oseb poškodovanih, se je že nekaj ur zatem naslednji dan na spletu pojavil video posnetek, v katerem je moč videti neverjetno vožnjo voznika črnega Golfa.

Voznik je s pomočjo kamere v avtomobilu posnel trenutek, ko se je voznik črnega Golfa lotil prehitevanja čez polno črto, nato pa ob križišču storil še en grozljiv prekršek.

Pri rdeči luči se je zaustavil le toliko, da ni trčil v vozila, ki so na na drugi strani križišča imela zeleno luč, nato pa kljub rdeči luči z vožnjo skozi križišče nadaljeval.

Mnogi so ob posnetku povsem zgroženi, spet drugi pravijo, da se na cestah vse to dogaja zaradi voznikov, ki vozijo prepočasi.

Video posnetek je bil posredovan tudi policistom. Bi morali tudi tokrat policisti ukrepali na podlagi takega video posnetka?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuUstavil se je ob vroči novinarki. Ne boste verjeli, kaj ji je storil!Kaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...SMEH: Pici in Pero nasmejala Slovence. Tako se žensk loti Pero!Poljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!Ribič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!VIDEO: Našli so psičko Mišo, ki jo je iskala vsa Slovenija!VIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...NORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!Duhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineTo je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!VIDEO: Tako je Dončić osmešil najboljšega blokerja v španski ligiNa polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeIz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!VIDEO: Mladi mož senzacija med najstniki, tako je zasenčil Pahorja