VIDEO: Voznik posnel grozljivo prehitevanje v Zagorju: Izšlo se je za las!

Na spletu je zaokrožil video posnetek iz Zagorja, v katerem je moč videti nevarno in nespametno prehitevanje voznika črnega Audija.

Trčenju se je tokrat prekrškar za las izognil, a lahko bi se končalo tudi z novo tragedijo na naših cestah.

Voznik črnega Audija se je za las izognil prometni nesreči, ko je na neprimernem odseku prehiteval vozilo pred seboj. Voznik slednjega je moral zavirati, nesrečo pa je preprečil tudi nasproti vozeči voznik, ki je prav tako sunkovito zaviral.

Na spletu so se oglasili mnogi, ki so zapisali, da so na območju Zagorja z omenjenim voznikom črnega Audija že večkrat doživeli podobno bližnje srečanje.

Video posnetek, ki ga je na YouTube omrežju objavil spletni portal Zon.si, je bil posredovan tudi policiji, kjer naproščajo vse, ki imajo "konkretne podatke o kraju, času oziroma vozniku navedenega vozila, da te podatke sporoči na številko 113, najbližjo policijsko postajo ali na Policijsko postajo Zagorje ob Savi na št. 03 568 34 00. Lahko tudi na anonimni telefon 080 1200".

0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
On lahko, saj pa ja ima audija...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Bedak na avtocesti zaviral pred tovornjakom, nato je dobil najboljšo lekcijoLesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaOče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!VIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Janez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Med prenosom v živo podivjal tornado: Tako hitro se zgodi grozljivka!