VIDEO: Voznikom zastala sapa! Cesto je pred njimi preskočil z motornimi sanmi...

Človeška norost in želja po dodatnem adrenalinu preprosto nima meja. To dokazuje tudi video posnetek, ki je na spletu pristal dve leti nazaj.

Te dni je znova zaokrožil med mnogimi, v njem pa je moč videti neverjeten prizor, ki so ga pri enem izmed križišč posnele kamere za nadzor prometa.

Mnogim tamkajšnjim voznikom se niti sanjalo ni, kaj se bo v naslednjem trenutku odvilo pred njimi. Pred križiščem je namreč v zrak poletel voznik z motornimi sanmi, cesto preskočil, s svojim dejanjem pa mnoge voznike pustil brez besed.

Ob posnetku so še zapisali, da je voznik motornih sani neznan, med komentarji pa je moč prebrati številne pohvale za izvedeno potezo.

Poglejte si, na kakšen način je voznik motornih sani preskočil cesto in s svojo potezo šokiral mnoge mimoidoče voznike. Bi si upali ponoviti kaj takega?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
To so prej, ko ni bilo prometa, dobro premerili, preračunali in preizkusili.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!