VIDEO: Voznikom zastala sapa! Cesto je pred njimi preskočil z motornimi sanmi...

Človeška norost in želja po dodatnem adrenalinu preprosto nima meja. To dokazuje tudi video posnetek, ki je na spletu pristal dve leti nazaj.

Te dni je znova zaokrožil med mnogimi, v njem pa je moč videti neverjeten prizor, ki so ga pri enem izmed križišč posnele kamere za nadzor prometa.

Mnogim tamkajšnjim voznikom se niti sanjalo ni, kaj se bo v naslednjem trenutku odvilo pred njimi. Pred križiščem je namreč v zrak poletel voznik z motornimi sanmi, cesto preskočil, s svojim dejanjem pa mnoge voznike pustil brez besed.

Ob posnetku so še zapisali, da je voznik motornih sani neznan, med komentarji pa je moč prebrati številne pohvale za izvedeno potezo.

Poglejte si, na kakšen način je voznik motornih sani preskočil cesto in s svojo potezo šokiral mnoge mimoidoče voznike. Bi si upali ponoviti kaj takega?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
To so prej, ko ni bilo prometa, dobro premerili, preračunali in preizkusili.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!