VIDEO: Voznikom zastala sapa! Cesto je pred njimi preskočil z motornimi sanmi...

Človeška norost in želja po dodatnem adrenalinu preprosto nima meja. To dokazuje tudi video posnetek, ki je na spletu pristal dve leti nazaj.

Te dni je znova zaokrožil med mnogimi, v njem pa je moč videti neverjeten prizor, ki so ga pri enem izmed križišč posnele kamere za nadzor prometa.

Mnogim tamkajšnjim voznikom se niti sanjalo ni, kaj se bo v naslednjem trenutku odvilo pred njimi. Pred križiščem je namreč v zrak poletel voznik z motornimi sanmi, cesto preskočil, s svojim dejanjem pa mnoge voznike pustil brez besed.

Ob posnetku so še zapisali, da je voznik motornih sani neznan, med komentarji pa je moč prebrati številne pohvale za izvedeno potezo.

Poglejte si, na kakšen način je voznik motornih sani preskočil cesto in s svojo potezo šokiral mnoge mimoidoče voznike. Bi si upali ponoviti kaj takega?
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
To so prej, ko ni bilo prometa, dobro premerili, preračunali in preizkusili.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"