VIDEO: Voznikom zastala sapa! Cesto je pred njimi preskočil z motornimi sanmi...

Človeška norost in želja po dodatnem adrenalinu preprosto nima meja. To dokazuje tudi video posnetek, ki je na spletu pristal dve leti nazaj.

Te dni je znova zaokrožil med mnogimi, v njem pa je moč videti neverjeten prizor, ki so ga pri enem izmed križišč posnele kamere za nadzor prometa.

Mnogim tamkajšnjim voznikom se niti sanjalo ni, kaj se bo v naslednjem trenutku odvilo pred njimi. Pred križiščem je namreč v zrak poletel voznik z motornimi sanmi, cesto preskočil, s svojim dejanjem pa mnoge voznike pustil brez besed.

Ob posnetku so še zapisali, da je voznik motornih sani neznan, med komentarji pa je moč prebrati številne pohvale za izvedeno potezo.

Poglejte si, na kakšen način je voznik motornih sani preskočil cesto in s svojo potezo šokiral mnoge mimoidoče voznike. Bi si upali ponoviti kaj takega?
0
JeklenaPest
Pred 3 meseci
To so prej, ko ni bilo prometa, dobro premerili, preračunali in preizkusili.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Slovenska parodija o fantih, ki so nabavili hitre teste: Smeha ne manjka!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoLastnik snemal svojega psa pred televizijo: Kar je počel, te pusti brez besed!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuNov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaSlovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Divji konj takoj prepoznal kobilo: Nazadnje sta se videla pred leti!Lastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemDramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so strmoglavili!Psička bolnemu kužku stala ob strani: Posnetek je ganil ljubitelje živali!Fantje iz Švice navdušili: 28 različnih zvrsti glasbe zaigrali v petih minutah!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Gasilec s posnetkom navdušil Slovence: Kaj storiti, če zagori v vozilu?Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!