VIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedih

Arogantnih voznikov ne najdemo zgolj pri nas, temveč tudi v drugih državah. Slab sloves BMW voznikov je te dni potrdil Madžar, ko se je z vozilom ob železniški progi postavil na nasprotno vozeči pas.

Vse le za to, da bi ob dvigu zapornic hitro speljal in tako prehitel voznika Fiat Punta.

Prizor so na kamero posneli v vasici Dunavarsány na Madžarskem, ko so ob spuščenih zapornicah vozniki čakali, da se pot sprosti. Arogantnež v BMW vozilu je zapeljal kar na nasprotni pas, da bi ob hitrem speljevanju prehitel voznike pred seboj.

A načrte mu je prekrižal voznik vozila Fiat Punto, ki je stal prvi v vrsti!

Ob dvigu zapornic je sunkovito speljal, s tem pa pot zaprl vozniku BMW-ja. Ker se je ta postavil na nasproti vozeči pas, je na drugi strani železniškega prehoda naletel na stoječa vozila... Lekcija naučena?
1
Hitri Voznik
Pred 6 dnevi
JeklenaPest ja voziš nemški avto, zihr bmw in si 100% tak bedak kot ta madžar. Bogi pacient
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!