VIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedih

Arogantnih voznikov ne najdemo zgolj pri nas, temveč tudi v drugih državah. Slab sloves BMW voznikov je te dni potrdil Madžar, ko se je z vozilom ob železniški progi postavil na nasprotno vozeči pas.

Vse le za to, da bi ob dvigu zapornic hitro speljal in tako prehitel voznika Fiat Punta.

Prizor so na kamero posneli v vasici Dunavarsány na Madžarskem, ko so ob spuščenih zapornicah vozniki čakali, da se pot sprosti. Arogantnež v BMW vozilu je zapeljal kar na nasprotni pas, da bi ob hitrem speljevanju prehitel voznike pred seboj.

A načrte mu je prekrižal voznik vozila Fiat Punto, ki je stal prvi v vrsti!

Ob dvigu zapornic je sunkovito speljal, s tem pa pot zaprl vozniku BMW-ja. Ker se je ta postavil na nasproti vozeči pas, je na drugi strani železniškega prehoda naletel na stoječa vozila... Lekcija naučena?
1
Hitri Voznik
Pred 1 mesecem
JeklenaPest ja voziš nemški avto, zihr bmw in si 100% tak bedak kot ta madžar. Bogi pacient
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!