VIDEO: Vulkan Stromboli znova izbruhnil, z ladje so posneli grozljiv pobeg

Včeraj je v notranjosti italijanskega vulkana Stromboli odjeknila močna eksplozija, ki ji je sledil še izbruh lave.

Na otoku je ta zanetila nekaj požarov, dramo med samim izbruhom pa so posneli tudi potniki na manjši ladjici.

Italijanski gasilci so kmalu po izbruhu objavili javno obvestilo, da izbruh ni prizadel ljudi ter da na srečo nihče ni poškodovan. Takoj po eksploziji je večje območje prekril gost črn dim, dramo pa so med izbruhom vulkana Stromboli posneli tudi potniki na eni izmed manjših ladij.

Celotno dogajanje je pošteno prestrašilo mnoge turiste, ki so se z obale umaknili na trg v samem središču mesta.

Na vulkanskem otoku je sicer okoli 500 stalnih prebivalcev, v poletnem času pa območje ob vulkanu obiščejo mnogi turisti. Poglejte si, kako so beg pred gostim dimom posneli z ene izmed ladij!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Ko Zemlja prdne zna biti cel hudič...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Malčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Kakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehi