VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!

Te dni je na spletu pristala nova pesem "Samo sebe imava", ki jo je Slovencem predstavil Werner skupaj s pevko Darjo Gajšek.

Mnogi poslušalci so nad njuno pesmijo navdušeni, Werner pa je pevski nastop skupaj z Darjo delil tudi na svojem Facebook profilu.

Werner in Darja Gajšek sta tokrat združila moči z Goranom Šarcem, vdovcem kraljice ljudskih src Simone Weiss, in nastala je pesem "Samo sebe imava". Pod skladbo se je podpisal Goran Šarac, besedilo pa je delo Igorja Pirkoviča.


Sven Pušnik
"Srečen sem zaradi izjemnih odzivov na pesem, ki sem jo pod dolgih letih glasbenega premora napisal za nekdanjega varovanca Wernerja in prekrasno Gajškovo, ki s svojim glasom in podobo najbolj zvesto sledi Simoninemu glasbenemu izročilu," je v izjavi povedal Šarac.

Werner delil pevski nastop z Darjo Gajšek:


Pesem je bila premierno predstavljena 1. decembra v športni dvorani Lenart na koncertnem snemanju Moč glasbe nas združuje, katere producent je Denis Poštrak. Na omenjeni prireditvi je Werner prejel srebrno plaketo za 30 let profesionalne glasbene kariere, pevski nastop pa je delil tudi na svojem Facebook profilu.

Njuni pesmi "Samo sebe imava" lahko prisluhnite tudi v avdio posnetku, ki so ga na Youtube omrežju predstavili pri MEGATON Records. Bosta Werner in Darja Gajšek z novo pesmijo navdušila tudi tebe?

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!