VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!

Te dni je na spletu pristala nova pesem "Samo sebe imava", ki jo je Slovencem predstavil Werner skupaj s pevko Darjo Gajšek.

Mnogi poslušalci so nad njuno pesmijo navdušeni, Werner pa je pevski nastop skupaj z Darjo delil tudi na svojem Facebook profilu.

Werner in Darja Gajšek sta tokrat združila moči z Goranom Šarcem, vdovcem kraljice ljudskih src Simone Weiss, in nastala je pesem "Samo sebe imava". Pod skladbo se je podpisal Goran Šarac, besedilo pa je delo Igorja Pirkoviča.


Sven Pušnik
"Srečen sem zaradi izjemnih odzivov na pesem, ki sem jo pod dolgih letih glasbenega premora napisal za nekdanjega varovanca Wernerja in prekrasno Gajškovo, ki s svojim glasom in podobo najbolj zvesto sledi Simoninemu glasbenemu izročilu," je v izjavi povedal Šarac.

Werner delil pevski nastop z Darjo Gajšek:


Pesem je bila premierno predstavljena 1. decembra v športni dvorani Lenart na koncertnem snemanju Moč glasbe nas združuje, katere producent je Denis Poštrak. Na omenjeni prireditvi je Werner prejel srebrno plaketo za 30 let profesionalne glasbene kariere, pevski nastop pa je delil tudi na svojem Facebook profilu.

Njuni pesmi "Samo sebe imava" lahko prisluhnite tudi v avdio posnetku, ki so ga na Youtube omrežju predstavili pri MEGATON Records. Bosta Werner in Darja Gajšek z novo pesmijo navdušila tudi tebe?

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!Mucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaVoznik ratraka se je stepel s smučarjemTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVoznik avtobusa mislil, da je samVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaLetala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v Avstraliji17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!Klemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceSosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Veterinarji rešujejo ožgane koale: Na Kengurujskem otoku jih je poginilo 30.000!VIDEO: Kuža pri Kamniku padel v vodo: Tako so ga rešili pogumni gasilci!