VIDEO: Z dronom je poletel nad slapom Boka, prizori te takoj prevzamejo

Klemen Bandelj je ljubitelj fotografije in video posnetkov, ki nas s svojimi deli vedno znova navduši. Nič drugače ni bilo niti v teh dneh, ko je s svojim dronom poletel nad eno izmed Slovenskih naravnih lepot.

Iz ptičje perspektive je Klemen posnel slap Boka, prizori pa bodo zagotovo prevzeli tudi tebe!

Slap Boka je največji in najvišji slap v Sloveniji, ki leži v severozahodni Sloveniji, blizu Bovca. Reka Boka izvira pod strmimi pobočji Kanina in sosednjih vrhov ter po nekaj metrih toka takoj pade v slapu v globoko sotesko in se po manj kot kilometru toka izlije v Sočo.


Klemen Bandelj, Youtube
Klemen je ob posnetku še zapisal, da je to zagotovo eden najlepših slapov v Sloveniji. V sporočilu je še zapisal, da je dron edini način, da slap vidimo tako od blizu in v celoti.

Poglejte si njegov čudovit video posnetek, s katerim je prikazal lepote 139 metrov visokega slapa Boka!
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Veličastna narava...
1
Franc Modrijan
Pred 3 tedni
Slovenija je res lepa-čudoviti posnetki čestitke
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...