VIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!

Pred leti je na spletu pristala prav hudobna potegavščina, pri kateri je moški iz Norveške med opravili svojega prijatelja na smrt prestrašil.

Potegavščina z motorno žago se je žal končala slabo, saj je "žrtev" izgubila zavest.

Tom Daniel Hansen Sylte, ki živi v kraju Trondheim na Norveškem, je med žaganjem drv z motorno žago svojega prijatelja potegnil za nos tako, da je oblačila najprej premazal z rdečo barvo, nato pa motorno žago zamenjal za drugo.

Ta je bila predelana tako, da ni imela nameščene verige. Kmalu zatem si jo je "zapičil" v telo in ob krikih groze prijatelju dal vedeti, da je nekaj hudo narobe.

Grozljiva potegavščina pa žal ni šla po načrtih, saj je bil njegov prijatelj nad prizorom tako šokiran, da je izgubil zavest. Mnogi so prepričani, da je šel moški z motorko preprosto predaleč. Kaj bi vi storili, če bi vas kdo za nos potegnil na tak podel način?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Tota je malo mesarska, ja...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Ko je stopil na oder, je ostal tiho: Njegov razlog je ganil sodnike!Morski pes napadel ribiče v kanujuDekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Gost nasmejal z masko: Tako je jedel v restavarciji!Anej Piletič iz BQL pokazal, v kakšni hiši živiPotapljačem se je približal kitovec in jih prosil za pomoč: Rešili so mu življenje!VIDEO: Provokacija sredi Ljubljane: Tako se je spravil nad harmonikaša!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kuža je iz bazena reševal žogo: Za nobeno ceno se ni hotel zmočiti!Ropar v zlatarno vstopil s pištolo: Prodajalec mu je dal vetra!V gostilni je zaigrala na harmoniko: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Nepozaben prizor na Hrvaškem: Na obalo je priplaval delfin!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!VIDEO: Poslanci zapustili sejo: Janez Janša se ni želel opravičiti!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Posnetek, ki je razjokal Hrvate: Invalidnemu dečku ne pustijo v vrtec!Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nova čarovnija Luke Dončića: Tako je koš zadel z 10 metrov!Moški iz Kanade vsak dan sede na teraso: Že 25 let skrbi za rakune!