VIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!

Pred leti je na spletu pristala prav hudobna potegavščina, pri kateri je moški iz Norveške med opravili svojega prijatelja na smrt prestrašil.

Potegavščina z motorno žago se je žal končala slabo, saj je "žrtev" izgubila zavest.

Tom Daniel Hansen Sylte, ki živi v kraju Trondheim na Norveškem, je med žaganjem drv z motorno žago svojega prijatelja potegnil za nos tako, da je oblačila najprej premazal z rdečo barvo, nato pa motorno žago zamenjal za drugo.

Ta je bila predelana tako, da ni imela nameščene verige. Kmalu zatem si jo je "zapičil" v telo in ob krikih groze prijatelju dal vedeti, da je nekaj hudo narobe.

Grozljiva potegavščina pa žal ni šla po načrtih, saj je bil njegov prijatelj nad prizorom tako šokiran, da je izgubil zavest. Mnogi so prepričani, da je šel moški z motorko preprosto predaleč. Kaj bi vi storili, če bi vas kdo za nos potegnil na tak podel način?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Tota je malo mesarska, ja...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorBrezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!VIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralKuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Ukradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraSmešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićPoskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroKužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni