VIDEO: Zala in Gašper blestela na odru! Tako sta zapela pred Evrovizijo 2019...

Zala Kralj in Gašper Šantl sta se na letošnjem odru Evrovizije v Tel Avivu predstavila še drugič. Slovenijo bosta zastopala s pesmijo "Sebi", iz tujine pa prihajajo številne pohvale za njun minimalističen, a obenem dovršen nastop.

Na stavnicah sta sicer padla nekaj mest nižje, a strokovnjaki jima še vedno napovedujejo uvrstitev v veliki finale.

Na spletni strani Escxtra so zapisali, da je slovenski par edinstveno intenziven, njuna kemija pa fascinantna. Dejali so še, da se jim zahvaljujoč projekciji z galaksijami in zvezdami v ozadju prizori zdijo kot iz sanj. Nastop so opisali kot preprost, a obenem presunljiv.


Kdaj bo potekala Evrovizija 2019 v Izraelu?


Prvi predizbor je na sporedu 14. maja, ko bosta nastopila tudi Zala in Gašper, drugi predizbor pa se bo odvil 16. maja. Veliki finale je na sporedu v soboto 18. maja, ko se bodo v Tel Avivu pomerili zmagovalci prvega in drugega predizbora.


Eurovision Song Contest, Youtube
Poglejte si še uradni video posnetek druge vaje, ki sta jo Zala Kralj in Gašper Šantl ob pesmi "Sebi" opravila z odliko. Kakšna bo uvrstitev mladega para iz Slovenije, če se jima uspe prebiti v finale? Kdo bo postal zmagovalec Evrovizije 2019? Končno odločitev bomo izvedeli že čez dober teden dni, 18. maja 2019.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!