VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo

Zala Kralj in Gašper Šantl, ki letos s pesmijo "Sebi" na pesmi Evrovizije 2019 zastopata Slovenijo, sta z izjavami takoj po prvem predizboru dvignila veliko prahu.

Vse je namreč izpadlo tako, kot da si finala resnično nista želela. Zdaj sta pred velikim finalom znova stopila pred kamere slovenskih novinarjev in razložila nastalo nevšečnost.

"Res nama je žal, če je kdo razumel, da nama tukaj ni za biti in da nisva hvaležna za priložnost, da lahko predstaviva svojo pesem. Če ne bi želela priti na Evrovizijo, potem se na Emo ne bi nikoli prijavila. V nastop sva dala sto procentov, tako tudi v vsako vajo. A po dveh tednih in dveh dneh polnih vaj ... Res sva se trudila, da bi nastop bil najboljši možen. Kančka energije nisva imela več, sama nisem imela niti enega odstotka," je pred kamerami dejala Zala. Obenem je povedala, da sta skupaj z Gašperjem hotela ustvariti tako energijo na odru, kot jo je moč začutiti v njuni pesmi "Sebi".


Denis Živčec, Youtube
"Ljudem bi morala povedati, da sva hvaležna, ker sva, najbolj na svetu, sploh ne znam z besedami povedati, kako da se pesem, ki je nastala v najini spalnici, ljudi dotakne," je še dodala Zala.

VIDEO: Zala Kralj in Gašper Šantl s pesmijo "Sebi" v finale Evrovizije 2019

Gašper je novinarjem dejal, da sta bila po nastopu izžeta, saj sta bila na prizorišču 13 ur. Vse kar sta si takrat želela je bil le odhod v sobo, kjer bi počivala, se stisnila in zaspala.

"To sva tudi povedala, izpadlo je nerodno. Še enkrat...To, da so ljudje, ki so pripravljeni dati svoj glas prav za najino pesem med vsemi sedemnajstimi, sva nadvse ponosna. Ponosna sva tudi na to, da sva bila izbrana na Emi, čeprav ni bilo najlažje tistih prvih nekaj tednov, ponosna sva na to, da sva tukaj," je še dodal Gašper.

"To je vrtiljak emocij. Sva utrujena? Sva. Sva včasih žalostna, ker se počutiva v intervjujih nerazumljeno? Sva. Sva vesela, da je pesem prišla tako daleč? Najbolj na svetu. V danem trenutku pač izraziš tisto, kar čutiš. Si pa želiva, da bi na intervjujih se počutila bolj razumljeno, sploh s strani slovenskih medijev, ki ste trenutno do naju najbolj kritični," je novinarjem v zadnji izjavi še dejal Gašper.

Prisluhnite zadnjemu sporočilu, ki ga imata pred finalom Evrovizije 2019 Zala Kralj in Gašper Šantl. Držimo pesti za sobotni finale, da se še enkrat znova izkažeta. Srečno!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem