VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo

Zala Kralj in Gašper Šantl, ki letos s pesmijo "Sebi" na pesmi Evrovizije 2019 zastopata Slovenijo, sta z izjavami takoj po prvem predizboru dvignila veliko prahu.

Vse je namreč izpadlo tako, kot da si finala resnično nista želela. Zdaj sta pred velikim finalom znova stopila pred kamere slovenskih novinarjev in razložila nastalo nevšečnost.

"Res nama je žal, če je kdo razumel, da nama tukaj ni za biti in da nisva hvaležna za priložnost, da lahko predstaviva svojo pesem. Če ne bi želela priti na Evrovizijo, potem se na Emo ne bi nikoli prijavila. V nastop sva dala sto procentov, tako tudi v vsako vajo. A po dveh tednih in dveh dneh polnih vaj ... Res sva se trudila, da bi nastop bil najboljši možen. Kančka energije nisva imela več, sama nisem imela niti enega odstotka," je pred kamerami dejala Zala. Obenem je povedala, da sta skupaj z Gašperjem hotela ustvariti tako energijo na odru, kot jo je moč začutiti v njuni pesmi "Sebi".


Denis Živčec, Youtube
"Ljudem bi morala povedati, da sva hvaležna, ker sva, najbolj na svetu, sploh ne znam z besedami povedati, kako da se pesem, ki je nastala v najini spalnici, ljudi dotakne," je še dodala Zala.

VIDEO: Zala Kralj in Gašper Šantl s pesmijo "Sebi" v finale Evrovizije 2019

Gašper je novinarjem dejal, da sta bila po nastopu izžeta, saj sta bila na prizorišču 13 ur. Vse kar sta si takrat želela je bil le odhod v sobo, kjer bi počivala, se stisnila in zaspala.

"To sva tudi povedala, izpadlo je nerodno. Še enkrat...To, da so ljudje, ki so pripravljeni dati svoj glas prav za najino pesem med vsemi sedemnajstimi, sva nadvse ponosna. Ponosna sva tudi na to, da sva bila izbrana na Emi, čeprav ni bilo najlažje tistih prvih nekaj tednov, ponosna sva na to, da sva tukaj," je še dodal Gašper.

"To je vrtiljak emocij. Sva utrujena? Sva. Sva včasih žalostna, ker se počutiva v intervjujih nerazumljeno? Sva. Sva vesela, da je pesem prišla tako daleč? Najbolj na svetu. V danem trenutku pač izraziš tisto, kar čutiš. Si pa želiva, da bi na intervjujih se počutila bolj razumljeno, sploh s strani slovenskih medijev, ki ste trenutno do naju najbolj kritični," je novinarjem v zadnji izjavi še dejal Gašper.

Prisluhnite zadnjemu sporočilu, ki ga imata pred finalom Evrovizije 2019 Zala Kralj in Gašper Šantl. Držimo pesti za sobotni finale, da se še enkrat znova izkažeta. Srečno!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Prizor s poroke obkrožil svet! Pred cerkvijo so ju pričakali s kombajnomPreobrat pri obnovi hiše v Lendavi: Ne boste verjeli, za kaj so porabili denar!VIDEO: V Izraelu posneli ognjeni tornado, prizor jemlje sapoSlovenka nagnala prostovoljce, ki so ji obnavljali hišo! Kuhinja ji ni bila všečVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Namen je uničiti slovensko zgodovino!"Kuža s svojim dejanjem prevzel svet: Poglej, kako je pomagal ujetemu ptičku!Na Pohorju vozil za kužkom in ga zbil, video posnetek pa objavil na spletuVIDEO: Na Hvaru preko Bookinga najeli vilo za 6.240 evrov, ob prihodu pa šokVIDEO: Šok za španske turiste v Albaniji: Napadel jih je lastnik restavracije!VIDEO: Malček iz Hrvaške nasmejal do solz: "To je super, ampak me zelo kakat!"SMEH: Kuža iz vode prinesel kamen, njegovim podvigom se smeji cel internetSMEH: Prizor iz Ljubljane nasmejal svet: Tako sta se lotila čiščenja stekel!VIDEO: Izjemen prizor pri sosedih, meteorit padel na Zemljo in noč spremenil v danPred kamerami se je prevrnil trajekt, posadka panično skakala v morjeMladenki zgrozili svet: Na Havajih sta uničili znamenito peščeno skulpturoVIDEO: Tim Gajser pokazal, kako velik človek je! Poglej, kaj je storil tokratPrehiteval je kar po odstavnem pasu, nato je dobil najboljšo lekcijoSMEH: Rusinja ob vozilu opazila pasji kakec: Tako je poskrbela za pravico!Oblasti porušile restavracijo Albanca, ki je s grozljivo napadel španske turisteSMEH: Kakšna sramota med ropom! Tako se je osmešil, da se mu smejijo še policistiSMEH: Dedek ji je rekel, da ga ne more prestrašiti! Dokazala mu je nasprotnoPorušil se je ogromen ledenik na Grenlandiji, posnetek te pusti brez besedVIDEO: Slovenijo zajele hude nevihte, številni kraji so pod vodoMoški je na plaži snemal lepotice, nato ga je zasačila njegova ženaVIDEO: Po 14 letih so se znova potopili do Titanika: Tako izgledajo razbitine danes!