VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...

Na odprtju Pesmi Evrovizije 2019 v Tel Avivu sta pred kamere novinarja Denisa Živčeca iz spletne strani Vecer.com stopila tudi Zala Kralj in Gašper Šantl, ki bosta Slovenijo zastopala s pesmijo "Sebi".

Danes ju v dvorani čaka tudi večerna generalka, pri kateri bodo nastope ocenila strokovna žirija.

Jutri, v torek 13. maja 2019 se bosta Zala Kralj in Gašper Šantl predstavila vpričo celega sveta, ko bodo svoje glasove oddali še gledalci. Stavnice nam napovedujejo preboj v finale, ki bo na sporedu v soboto, 18. maja 2019.

Simpatični par, ki letos na Evroviziji 2019 zastopa Slovenijo, je stopil tudi pred kamere slovenskih novinarjev.


REUTERS
Dogodek jima namreč ni najbolj pisan na kožo, Gašper pa je vsem zaupal, kakšna je prava resnica o Evroviziji: "Glasno je. Mala nama je neprijetno in morava iti na WC. Niti se nočeva najti tukaj, tega niti nisva nameravala. Vsi se delamo, da gre za glasbo, v resnici pa se vse vrti okoli medijev, trušča in šova. Vesela sva, da sva dosegla, kar sva že dosegla in upava, da nama uspe doseči še več in da bova držala svojo glasbeno pot."

Se tudi vi strinjate, da je Evrovizija zgolj medijski šov, pri katerem se v resnici ne išče prave kvalitete v glasbi? Mnogi so namreč prepričani, da bo tudi letos zmagal izvajalec, ki bo imel najboljši šov na odru, ne pa najboljšo pesem...

Prisluhnite, kaj sta pred kamerami sinoči povedala Zala Kralj in Gašper Šantl, ki bosta s pesmijo "Sebi" na Evroviziji 2019 zastopala Slovenijo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskeVoznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Kamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiGrozljivka iz Rusije: Pešci so se za las izognili tragičnemu koncu!Snežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!