VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...

Na odprtju Pesmi Evrovizije 2019 v Tel Avivu sta pred kamere novinarja Denisa Živčeca iz spletne strani Vecer.com stopila tudi Zala Kralj in Gašper Šantl, ki bosta Slovenijo zastopala s pesmijo "Sebi".

Danes ju v dvorani čaka tudi večerna generalka, pri kateri bodo nastope ocenila strokovna žirija.

Jutri, v torek 13. maja 2019 se bosta Zala Kralj in Gašper Šantl predstavila vpričo celega sveta, ko bodo svoje glasove oddali še gledalci. Stavnice nam napovedujejo preboj v finale, ki bo na sporedu v soboto, 18. maja 2019.

Simpatični par, ki letos na Evroviziji 2019 zastopa Slovenijo, je stopil tudi pred kamere slovenskih novinarjev.


REUTERS
Dogodek jima namreč ni najbolj pisan na kožo, Gašper pa je vsem zaupal, kakšna je prava resnica o Evroviziji: "Glasno je. Mala nama je neprijetno in morava iti na WC. Niti se nočeva najti tukaj, tega niti nisva nameravala. Vsi se delamo, da gre za glasbo, v resnici pa se vse vrti okoli medijev, trušča in šova. Vesela sva, da sva dosegla, kar sva že dosegla in upava, da nama uspe doseči še več in da bova držala svojo glasbeno pot."

Se tudi vi strinjate, da je Evrovizija zgolj medijski šov, pri katerem se v resnici ne išče prave kvalitete v glasbi? Mnogi so namreč prepričani, da bo tudi letos zmagal izvajalec, ki bo imel najboljši šov na odru, ne pa najboljšo pesem...

Prisluhnite, kaj sta pred kamerami sinoči povedala Zala Kralj in Gašper Šantl, ki bosta s pesmijo "Sebi" na Evroviziji 2019 zastopala Slovenijo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!