VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...

Na odprtju Pesmi Evrovizije 2019 v Tel Avivu sta pred kamere novinarja Denisa Živčeca iz spletne strani Vecer.com stopila tudi Zala Kralj in Gašper Šantl, ki bosta Slovenijo zastopala s pesmijo "Sebi".

Danes ju v dvorani čaka tudi večerna generalka, pri kateri bodo nastope ocenila strokovna žirija.

Jutri, v torek 13. maja 2019 se bosta Zala Kralj in Gašper Šantl predstavila vpričo celega sveta, ko bodo svoje glasove oddali še gledalci. Stavnice nam napovedujejo preboj v finale, ki bo na sporedu v soboto, 18. maja 2019.

Simpatični par, ki letos na Evroviziji 2019 zastopa Slovenijo, je stopil tudi pred kamere slovenskih novinarjev.


REUTERS
Dogodek jima namreč ni najbolj pisan na kožo, Gašper pa je vsem zaupal, kakšna je prava resnica o Evroviziji: "Glasno je. Mala nama je neprijetno in morava iti na WC. Niti se nočeva najti tukaj, tega niti nisva nameravala. Vsi se delamo, da gre za glasbo, v resnici pa se vse vrti okoli medijev, trušča in šova. Vesela sva, da sva dosegla, kar sva že dosegla in upava, da nama uspe doseči še več in da bova držala svojo glasbeno pot."

Se tudi vi strinjate, da je Evrovizija zgolj medijski šov, pri katerem se v resnici ne išče prave kvalitete v glasbi? Mnogi so namreč prepričani, da bo tudi letos zmagal izvajalec, ki bo imel najboljši šov na odru, ne pa najboljšo pesem...

Prisluhnite, kaj sta pred kamerami sinoči povedala Zala Kralj in Gašper Šantl, ki bosta s pesmijo "Sebi" na Evroviziji 2019 zastopala Slovenijo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"