VIDEO: Zala Kralj in Gašper Šantl priznala: "Midva vse v bistvu samo igrava!"

Zala Kralj in Gašper Šantl sta dvojec, ki bo na letošnji Evroviziji 2019 v Izraelu zastopal Slovenijo. Na Emi 2019 sta poskrbela za pravo presenečenje, ko sta s pesmijo "Sebi" osvojila prvo mesto skupaj z Evrovizijsko vstopnico.

Preteklo soboto sta bila tudi gosta v satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom, tam pa v šali priznala, da je celoten pristop do publike zgolj igra.

Jonas jima je najprej postavil nekaj vprašanj o njunih minimalističnih nastopih, Zala in Gašper pa sta s svojimi simpatičnimi odgovori vedno znova poskrbela za smeh. Zala je tako priznala, da sta že ves čas vedela, kaj se bo zgodilo, zdaj pa se zgolj ves čas pretvarjata, kot da ne vesta, kaj ju čaka.

Med pogovorom sta se tudi večkrat nasmejala, obenem pa priznala, da se jima je življenje povsem spremenilo.

Prisluhnite pogovoru med Jonasom ter Zalo in Gašperjem, ki se bosta s pesmijo "Sebi" na Evroviziji 2019 predstavila 14. maja v prvem polfinalu. Zaželimo jima srečo in čim boljšo uvrstitev!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva Severina21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreLastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Italijan v Dolomitih snemal sina: Za njegovim hrbtom je lomastil medved!