VIDEO: Zala Kralj in Gašper Šantl priznala: "Midva vse v bistvu samo igrava!"

Zala Kralj in Gašper Šantl sta dvojec, ki bo na letošnji Evroviziji 2019 v Izraelu zastopal Slovenijo. Na Emi 2019 sta poskrbela za pravo presenečenje, ko sta s pesmijo "Sebi" osvojila prvo mesto skupaj z Evrovizijsko vstopnico.

Preteklo soboto sta bila tudi gosta v satirični oddaji Kaj dogaja? Z Jonasom, tam pa v šali priznala, da je celoten pristop do publike zgolj igra.

Jonas jima je najprej postavil nekaj vprašanj o njunih minimalističnih nastopih, Zala in Gašper pa sta s svojimi simpatičnimi odgovori vedno znova poskrbela za smeh. Zala je tako priznala, da sta že ves čas vedela, kaj se bo zgodilo, zdaj pa se zgolj ves čas pretvarjata, kot da ne vesta, kaj ju čaka.

Med pogovorom sta se tudi večkrat nasmejala, obenem pa priznala, da se jima je življenje povsem spremenilo.

Prisluhnite pogovoru med Jonasom ter Zalo in Gašperjem, ki se bosta s pesmijo "Sebi" na Evroviziji 2019 predstavila 14. maja v prvem polfinalu. Zaželimo jima srečo in čim boljšo uvrstitev!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...