VIDEO: Zala Kralj in Gašper Šantl spet navdušila! To je njuna nova pesem...

Zala Kralj in Gašper Šantl, ki sta letos na pesmi Evrovizije 2019 zastopala Slovenijo in s pesmijo "Sebi" dosegla odlično 15. mesto, sta tokrat predstavila svojo novo pesem.

Že v Tel Avivu sta dejala, da sta nad odzivom iz tujine tako navdušena, da bosta naslednjo pesem posnela v angleškem jeziku. In res sta jo!

Le nekaj ur nazaj sta predstavila pesem "Come to Me", ki je v celoti plod njunega dela. Obenem sta spremenila tudi ime svojega dueta - Zala Kralj in Gašper Šantl se zdaj predstavljata kot zalagasper.

Njuna nova pesem "Come to Me", ki sta jo objavila na Youtubu, je v nekaj urah dosegla že preko 20.000 ogledov, ti pa še vedno pričakovano strmo rastejo.

Pesem sta tokrat sicer izdala brez videospota, ozadje ob glasbi pa krasi njuna fotografija, ki sta jo posnela med zastopanjem Slovenije na pesmi Evrovizije 2019 v Izraelu. Prisluhnite novi pesmi "Come to Me", ki sta jo danes s svetom delila Zala Kralj in Gašper Šantl.
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Nisem bil navdušen prvič, nisem pa niti zdaj.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem