VIDEO: Zala Kralj in Gašper Šantl spet navdušila! To je njuna nova pesem...

Zala Kralj in Gašper Šantl, ki sta letos na pesmi Evrovizije 2019 zastopala Slovenijo in s pesmijo "Sebi" dosegla odlično 15. mesto, sta tokrat predstavila svojo novo pesem.

Že v Tel Avivu sta dejala, da sta nad odzivom iz tujine tako navdušena, da bosta naslednjo pesem posnela v angleškem jeziku. In res sta jo!

Le nekaj ur nazaj sta predstavila pesem "Come to Me", ki je v celoti plod njunega dela. Obenem sta spremenila tudi ime svojega dueta - Zala Kralj in Gašper Šantl se zdaj predstavljata kot zalagasper.

Njuna nova pesem "Come to Me", ki sta jo objavila na Youtubu, je v nekaj urah dosegla že preko 20.000 ogledov, ti pa še vedno pričakovano strmo rastejo.

Pesem sta tokrat sicer izdala brez videospota, ozadje ob glasbi pa krasi njuna fotografija, ki sta jo posnela med zastopanjem Slovenije na pesmi Evrovizije 2019 v Izraelu. Prisluhnite novi pesmi "Come to Me", ki sta jo danes s svetom delila Zala Kralj in Gašper Šantl.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Nisem bil navdušen prvič, nisem pa niti zdaj.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!