VIDEO: Zapela je možu na smrtni postelji, ob ganljivem posnetku so mnogi jokali

Danielle Gibson je leta nazaj spoznala Tonyja, med njima pa je hitro preskočila iskrica. Zaljubila sta se, nato sta se poročila, kmalu po tem pa dobila tudi otroke.

Žal pa življenje večkrat ni pošteno. Tako je bilo tudi v primeru Danielle in Tonyja.

Tony je začel izgubljat spomin, velikokrat pa ga je bolela tudi glava. Zdravniki so mu postavili kruto diagnozo - bolehal je za boleznijo norih krav. Ta degenarativna nevrološka bolezen počasi uničuje živčne celice, njen napredek pa je zelo hiter.

Prav zato pacientom s to boleznijo ostane najpogosteje le še pol leta življenja.


Foto: Tony skupaj z ženo Danielle in otroci

Tony je nekaj mesecev po postavljeni diagnozi izgubil bitko za življenje. Le nekaj dni pred tem mu je njegova soprroga Danielle na smrtni postelji zapela pesem "Amazing Grace", njen nastop pa je v hipu obkrožil svet. Žal je to eden od zadnjih spominov, ki jih ima Danielle na svojega pokojnega moža.

1
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Deklina očitno ima neverjetno lep glas, zraven njega pa še posluh...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo