VIDEO: Zapela je možu na smrtni postelji, ob ganljivem posnetku so mnogi jokali

Danielle Gibson je leta nazaj spoznala Tonyja, med njima pa je hitro preskočila iskrica. Zaljubila sta se, nato sta se poročila, kmalu po tem pa dobila tudi otroke.

Žal pa življenje večkrat ni pošteno. Tako je bilo tudi v primeru Danielle in Tonyja.

Tony je začel izgubljat spomin, velikokrat pa ga je bolela tudi glava. Zdravniki so mu postavili kruto diagnozo - bolehal je za boleznijo norih krav. Ta degenarativna nevrološka bolezen počasi uničuje živčne celice, njen napredek pa je zelo hiter.

Prav zato pacientom s to boleznijo ostane najpogosteje le še pol leta življenja.


Foto: Tony skupaj z ženo Danielle in otroci

Tony je nekaj mesecev po postavljeni diagnozi izgubil bitko za življenje. Le nekaj dni pred tem mu je njegova soprroga Danielle na smrtni postelji zapela pesem "Amazing Grace", njen nastop pa je v hipu obkrožil svet. Žal je to eden od zadnjih spominov, ki jih ima Danielle na svojega pokojnega moža.

1
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Deklina očitno ima neverjetno lep glas, zraven njega pa še posluh...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb