VIDEO: Zaradi snega na avtocesti trčilo 50 vozil, ob prizorih ti zastane sapa

Iz Španije prihajajo grozljivi video posnetki z avtoceste A-1, ko se je v teh dneh pripetilo hudo verižno trčenje. Po zadnjih podatkih je poškodovanih 40 ljudi, ena oseba je v kritičnem stanju.

V nesreči je bilo udeleženih kar 50 vozil, razlog za nesrečo pa tiči v zimskih razmerah, ki so v teh dneh preplavile okoliške kraje.

V bližini kraja Somosierra, severno od Madrida, se je v petek na avtocesti A-1 pripetila huda prometna nesreča. Udeleženih je bilo 50 osebnih vozil in tovornjakov, mnogi vozniki pa so ostali ujeti v zveriženi pločevini.


Gasilci so iz povsem uničenih vozil s tehničnim posegom rešili deset ujetih voznikov, v kritičnem stanju pa ostala 62-letna voznica.

Splet so zdaj preplavili video posnetki posledic prometne nesreče, ki se je pripetila zaradi novozapadlega snega. Mnogi vozniki namreč na sneg niso bili pripravljeni, a je tudi tokrat zima zobe pokazala še v aprilu.

Poglejte si grozljivko, ki se je te dni pripetila na avtocesti A-1 v španskem kraju Somosierra!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!