VIDEO: Ženska iz Kopra pretepala psa, posnetek je zgrozil Slovenijo

Obalno društvo proti mučenju živali je na Facebook omrežju objavilo grozljiv video posnetek, na katerem ženska iz Kopra pretepa svojega psa.

Video posnetek so jim posredovali sosedje ženske, ki naj bi se nad svojimi živalmi znašala že več let.

Žensko naj bi v preteklosti že obravnavala veterinarska inšpekcija, ob današnji prijavi pa jo je znova obiskala.

"Ugotovila je, da je vse v redu. Tudi za poškodovanega psa ni odredila pregleda pri veterinarju. Ženski s posnetka naj bi samo svetovala, naj skrbi za dobre medsosedske odnose," je za portal Pes moj prijatelj povedala Andreja Bogataj Krivec iz Obalnega društva proti mučenju živali.

Na koprsko inšpekcijo so namreč podali prijavo in zahtevali takojšen odvzem psov, a so naleteli na gluha ušesa. Pri društvu so še dejali, da naj bi pes iz posnetka imel zlomljeno nogo. Pozor, video posnetek prikazuje nazorno vsebino!
1
Janez Menhart
Pred 6 tedni
Sosedje naj objavijo naslov, dama si zasluži svoje
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!