VIDEO: Zmago Jelinčič izgubil živce! Tako je okrcal predsednika Državnega zbora

Slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti je znova udaril v svojem slogu!

Na preteklem zasedanju je brez dlake na jeziku povedal svoje mnenje o zaščiti slovenskih meja, obenem pa pošteno skritiziral slovensko vlado. Skritiziral je tudi Mira Cerarja, a to še zdaleč ni bilo vse...

Najprej je izpostavil, da se Miro Cerar težave z ilegalnimi prehodi meja ne loteva na pravilen način. Sam meni, da bi morala Slovenija nadzor okrepiti na meji s Hrvaško, skupaj s policisti iz Italije in Madžarske, na pa na italijanski strani. Po njegovih besedah bo tako v Sloveniji znova nastal žep.


Zmago Jelinčič Plemeniti, Facebook
"To je grozljiva zadeva, kar pa je seveda posledica pomanjkanja znanja, vedenja pa pameti," je ob koncu dejal Zmago Jelinčič Plemeniti. Takoj zatem ga je ustno opozoril predsednik Državnega zbora Dejan Židan: "Prosim za kulturo dialoga..."

Slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti je ob teh besedah izgubil živce, predsedniku Državnega zbora pa brez dlake na jeziku povedal, kaj si o vsem skupaj misli.

Govor slovenskega poslanca je na Facebooku dosegel že 35 tisoč ogledov, obenem pa nabral preko tisoč všečkov in dobrih 500 delitev. Poglejte si, kakšni drami so bili gledalci priča med preteklo sejo v Državnem zboru!
0
Aleks Štendler
Pred 16 tedni
Tooo Zmago!
0
Boštjan Tertinek
Pred 16 tedni
Bravo gospod Jelenčič take rabimo pa bi slovenija bila boljša država
0
Darko Župan
Pred 16 tedni
Bravo Zmago saj eden,ko ima jajca.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!Sredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilVIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!