VIDEO: Zmago Jelinčič izgubil živce! Tako je okrcal predsednika Državnega zbora

Slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti je znova udaril v svojem slogu!

Na preteklem zasedanju je brez dlake na jeziku povedal svoje mnenje o zaščiti slovenskih meja, obenem pa pošteno skritiziral slovensko vlado. Skritiziral je tudi Mira Cerarja, a to še zdaleč ni bilo vse...

Najprej je izpostavil, da se Miro Cerar težave z ilegalnimi prehodi meja ne loteva na pravilen način. Sam meni, da bi morala Slovenija nadzor okrepiti na meji s Hrvaško, skupaj s policisti iz Italije in Madžarske, na pa na italijanski strani. Po njegovih besedah bo tako v Sloveniji znova nastal žep.


Zmago Jelinčič Plemeniti, Facebook
"To je grozljiva zadeva, kar pa je seveda posledica pomanjkanja znanja, vedenja pa pameti," je ob koncu dejal Zmago Jelinčič Plemeniti. Takoj zatem ga je ustno opozoril predsednik Državnega zbora Dejan Židan: "Prosim za kulturo dialoga..."

Slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti je ob teh besedah izgubil živce, predsedniku Državnega zbora pa brez dlake na jeziku povedal, kaj si o vsem skupaj misli.

Govor slovenskega poslanca je na Facebooku dosegel že 35 tisoč ogledov, obenem pa nabral preko tisoč všečkov in dobrih 500 delitev. Poglejte si, kakšni drami so bili gledalci priča med preteklo sejo v Državnem zboru!
0
Aleks Štendler
Pred 28 tedni
Tooo Zmago!
0
Boštjan Tertinek
Pred 28 tedni
Bravo gospod Jelenčič take rabimo pa bi slovenija bila boljša država
0
Darko Župan
Pred 28 tedni
Bravo Zmago saj eden,ko ima jajca.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaMucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVoznik avtobusa mislil, da je samVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaLetala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiSMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Klemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceSosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!