VIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"

Slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti je znova udaril v svojem slogu. Tokrat se je dotaknil pereče teme - v zadnjem govoru je spregovoril o podnebnih spremembah.

In če ves svet opozarja, da smo za višje temperature krivi ljudje, je slovenski poslanec drugačnega mnenja.

Zmago Jelinčič Plemeniti je tokrat izpostavil, da je globalno segrevanje le ciklični proces življenja Zemlje. Po njegovem mnenju je vsa znanost popolnoma jasna - takšen je pač cikel našega planeta.

Obenem je dejal, da se ledeniki na eni polobli ledeniki topijo, na drugi polobli pa je led vedno debelejši.

Globalno segrevanje je označil kot "blebetanje", obenem pa se vprašal, zakaj ne zapremo TEŠ6 ali prepovemo vožnje velikim tankerjem. Močno je skritiziral tudi idejo o transportnem letališču, ki bi ga postavili pri Brniku.

Posledice bi občutili prav kmetovalci, ki bi jim letala zaradi izpustov goriva močno onesnažila zemljo. In kaj je povedal o Evropski uniji? Sam pravi, da je vse skupaj "vedno večji gnoj."
1
Mladen Stariha
Pred 2 meseci
Tematika podnebnih sprememb je ena od dveh zadev, pri katerih se z Jelinčičem in Trumpom popolnoma strinjam.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Malček, ki je navdušil svet: Njegov ples ti bo polepšal dan!Vrnila se je iz vojske, a je pes ni prepoznal: Kmalu je sledilo veselje!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Zaspal je ob bazenu, nato pa šok: Prebudil ga je medved!Potepuška psička vsak dan čakala pred njeno hišo: Posnetek ti bo polepšal dan!Marko Potrč znova udaril: "Nimamo rekordnih okužb, maske ne bom nosil!"Tilen Artač zapel kot Aleksandra Pivec: Tako si je privoščil njen odstop!Tilen Artač prepeval v novi parodiji: "Dej si masko gor!"Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Grozljivka na avtocesti: Motorista je nalašč sklatil pri 140 km/hFilip iz Laškega zapel operno pesem: Njegov glas je balzam za dušo!Pilotka navdušila s posnetkom: Tako je letela na Portugalsko!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Zmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Domačini rešili deklico, ki je padla iz tretjega nadstropjaŽenska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Kamera sredi noči posnela ganljiv prizor: Malček se je stisnil k svojemu kužku!Snemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvinePevci so zapeli v prazni cerkvi: Njihov nastop je kot bi poslušal angele!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!