VIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"

Slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti je znova udaril v svojem slogu. Tokrat se je dotaknil pereče teme - v zadnjem govoru je spregovoril o podnebnih spremembah.

In če ves svet opozarja, da smo za višje temperature krivi ljudje, je slovenski poslanec drugačnega mnenja.

Zmago Jelinčič Plemeniti je tokrat izpostavil, da je globalno segrevanje le ciklični proces življenja Zemlje. Po njegovem mnenju je vsa znanost popolnoma jasna - takšen je pač cikel našega planeta.

Obenem je dejal, da se ledeniki na eni polobli ledeniki topijo, na drugi polobli pa je led vedno debelejši.

Globalno segrevanje je označil kot "blebetanje", obenem pa se vprašal, zakaj ne zapremo TEŠ6 ali prepovemo vožnje velikim tankerjem. Močno je skritiziral tudi idejo o transportnem letališču, ki bi ga postavili pri Brniku.

Posledice bi občutili prav kmetovalci, ki bi jim letala zaradi izpustov goriva močno onesnažila zemljo. In kaj je povedal o Evropski uniji? Sam pravi, da je vse skupaj "vedno večji gnoj."
1
Mladen Stariha
Pred 26 tedni
Tematika podnebnih sprememb je ena od dveh zadev, pri katerih se z Jelinčičem in Trumpom popolnoma strinjam.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!VIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!Turisti na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoVIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoNa postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobilDelavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!VIDEO: Nina Pušlar ganila z nežno balado: Njena pesem je prevzela Slovence!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiReševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičNora podaja v NBA, ob kateri je Oklahoma izenačila ob sireni7-letna deklica zapela božično uspešnico, s katero je blestel Frank SinatraVIDEO: Tilen Artač zapel kot Laibach: Tako si je privoščil njihovo pesem!Smeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!