VIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"

Slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti je znova udaril v svojem slogu. Tokrat se je dotaknil pereče teme - v zadnjem govoru je spregovoril o podnebnih spremembah.

In če ves svet opozarja, da smo za višje temperature krivi ljudje, je slovenski poslanec drugačnega mnenja.

Zmago Jelinčič Plemeniti je tokrat izpostavil, da je globalno segrevanje le ciklični proces življenja Zemlje. Po njegovem mnenju je vsa znanost popolnoma jasna - takšen je pač cikel našega planeta.

Obenem je dejal, da se ledeniki na eni polobli ledeniki topijo, na drugi polobli pa je led vedno debelejši.

Globalno segrevanje je označil kot "blebetanje", obenem pa se vprašal, zakaj ne zapremo TEŠ6 ali prepovemo vožnje velikim tankerjem. Močno je skritiziral tudi idejo o transportnem letališču, ki bi ga postavili pri Brniku.

Posledice bi občutili prav kmetovalci, ki bi jim letala zaradi izpustov goriva močno onesnažila zemljo. In kaj je povedal o Evropski uniji? Sam pravi, da je vse skupaj "vedno večji gnoj."
1
Mladen Stariha
Pred 1 mesecem
Tematika podnebnih sprememb je ena od dveh zadev, pri katerih se z Jelinčičem in Trumpom popolnoma strinjam.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskePosnetek 4-letne deklice iz Slovenije senzacija na spletu: Tako je deskala na snegu!VIDEO: Potegavščina iz Slovenije: Tako je med spanjem šokirala fanta!Tako je Luka Dončić izpolnil željo Bryantovi hčerki, ki je umrla v nesrečiSMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Ganljiv nastop: 6-letna deklica svetovno uspešnico zapela skupaj z mamo!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!VIDEO: Slovenski policist pešca prijel za glavo, nato je sledila lekcijaKamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Izredna novica: Tako izgledajo protesti na cestah v Kamniku po odstopu Šarca!VIDEO: Milan Kučan poskrbel za cvetko: To je izjavil ob odstopu Šarca!Papiga iz Hrvaške spet poskrbela za smeh: To je počela ob lastniku!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiLuka Dončić med tekmo zajokal: Tako so se poklonili Kobeju Bryantu!V helikopterski nesreči umrl Kobe Bryant, svet pretresli prizori tragedijeNastop mlade Kaje obkroža Slovenijo: Tako je zaigrala skladbo Avsenika!Kolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Klemen Slakonja zapel kot Oliver Dragojević: Parodija je nasmejala Slovence!Rafael Nadal v glavo zadel deklico: Opravičil se ji je s poljubom!