VIDEO: Zmago Jelinčič spregovoril o ločitvi: To je povedal pred sodiščem!

Na okrožnem sodišču v Ljubljani sta se srečala Zmago Jelinčič Plemeniti in Monika Zupanc Jelinčič, ki jo je spremljal novi partner Rok Miklič.

Ločitveni postopek je v teku, poslanec SNS pa zahteva tudi razveljavitev darilne pogodbe iz leta 2014.

V omenjeni pogodbi so leta 2014 zapisali, da Zmago Jelinčič svoji ženi podarja dobrih 667 tisoč evrov - šlo naj bi za njegove prihranke in zaslužke od prodanih umetnin.

Sodeč po vzdušju na sodišču, boj med zakoncema Jelinčič še zdaleč ni pri koncu. Že ob prvem dnevu ni manjkalo mnogih opazk in obtožb, obravnava pa se bo nadaljevala v začetku decembra.

Zmago Jelinčič je po končanem prvem dnevu na sodišču stopil pred novinarje, vpričo kamer pa razkril nekaj precej osebnih zadev. Prisluhnite, kaj je povedal Zmago Jelinčič ob ločitvenem postopku s svojo sporogo Moniko.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskeVoznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Kamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoKužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiTako je Luka Dončić izpolnil željo Bryantovi hčerki, ki je umrla v nesrečiSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Grozljivka iz Rusije: Pešci so se za las izognili tragičnemu koncu!Snežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!Papiga iz Hrvaške spet poskrbela za smeh: To je počela ob lastniku!Nastop mlade Kaje obkroža Slovenijo: Tako je zaigrala skladbo Avsenika!SMEH: Takšna je bila reakcija dojenčka, ko je prvič okusil sladoled!