VIDEO: Zmago Jelinčič udaril v svojem slogu: "Obdavčimo tujce in dajmo našim!"

Na pretekli seji v Državnem zboru je tudi tokrat v svojem slogu znova udaril slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti.

Izpostavil je dejstvo, da v Sloveniji ne vemo, kam gredo davki, mnogi pa živijo na naš račun, pridni delavci pa vedno potegnejo najkrajšo!

"Kdor ne dela, naj ne je" in "brez dela ni jela" je v uvodu govora izpostavil Zmago Jelinčič Plemeniti, nato pa dodal, da sta v Sloveniji očitno znana pregovora popolnoma zgrešena.

Moti ga predvsem dejstvo, da mnogi izkoriščajo socialno pomoč, ob delu na črno pa nato v svoje roke dobijo precej več, kot tisti, ki delamo 8 ur dnevno. "Obdavčimo tujce in dajmo našim," je zato ob video posnetku zapisal Zmago Jelinčič Plemeniti.

In kam gredo številni davki? Sam je prepričan, da gredo mnogi davki namesto državi v privatne žepe, nekatera večja podjetja pa so davka celo upravičene. Prisluhnite govoru slovenskega poslanca, ki je te dni zaokrožil po družbenem omrežju Facebook!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!V vozilo invalida je zalučal opeko: Kamera je posnela takojšnjo lekcijo!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!SMEH: Zagorska ruleta, ki je nasmejala Balkan: Preživijo jo le redkiHarpijski orel s svojo velikostjo prevzel svet: Ljudje mislijo, da je v njem človek!VIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeKužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Ker je bil hitrejši, je reli vozilo prehitel kar po zeleniciSredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!