VIDEO: Zmago Jelinčič udaril v svojem slogu: "Obdavčimo tujce in dajmo našim!"

Na pretekli seji v Državnem zboru je tudi tokrat v svojem slogu znova udaril slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti.

Izpostavil je dejstvo, da v Sloveniji ne vemo, kam gredo davki, mnogi pa živijo na naš račun, pridni delavci pa vedno potegnejo najkrajšo!

"Kdor ne dela, naj ne je" in "brez dela ni jela" je v uvodu govora izpostavil Zmago Jelinčič Plemeniti, nato pa dodal, da sta v Sloveniji očitno znana pregovora popolnoma zgrešena.

Moti ga predvsem dejstvo, da mnogi izkoriščajo socialno pomoč, ob delu na črno pa nato v svoje roke dobijo precej več, kot tisti, ki delamo 8 ur dnevno. "Obdavčimo tujce in dajmo našim," je zato ob video posnetku zapisal Zmago Jelinčič Plemeniti.

In kam gredo številni davki? Sam je prepričan, da gredo mnogi davki namesto državi v privatne žepe, nekatera večja podjetja pa so davka celo upravičene. Prisluhnite govoru slovenskega poslanca, ki je te dni zaokrožil po družbenem omrežju Facebook!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorVIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"Babica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!VIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Smešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Kužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilVIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Na postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni