VIDEO: Zmago Jelinčič udaril v svojem slogu: "Obdavčimo tujce in dajmo našim!"

Na pretekli seji v Državnem zboru je tudi tokrat v svojem slogu znova udaril slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti.

Izpostavil je dejstvo, da v Sloveniji ne vemo, kam gredo davki, mnogi pa živijo na naš račun, pridni delavci pa vedno potegnejo najkrajšo!

"Kdor ne dela, naj ne je" in "brez dela ni jela" je v uvodu govora izpostavil Zmago Jelinčič Plemeniti, nato pa dodal, da sta v Sloveniji očitno znana pregovora popolnoma zgrešena.

Moti ga predvsem dejstvo, da mnogi izkoriščajo socialno pomoč, ob delu na črno pa nato v svoje roke dobijo precej več, kot tisti, ki delamo 8 ur dnevno. "Obdavčimo tujce in dajmo našim," je zato ob video posnetku zapisal Zmago Jelinčič Plemeniti.

In kam gredo številni davki? Sam je prepričan, da gredo mnogi davki namesto državi v privatne žepe, nekatera večja podjetja pa so davka celo upravičene. Prisluhnite govoru slovenskega poslanca, ki je te dni zaokrožil po družbenem omrežju Facebook!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikNa hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedRuski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!VIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!VIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Parodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!VIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!Kužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcemVIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močNa kamero so ujeli rojstvo delfina: Prizor bo ganil tudi tebe!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Razgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozija