VIDEO: Zmago Jelinčič udaril v svojem slogu: "Obdavčimo tujce in dajmo našim!"

Na pretekli seji v Državnem zboru je tudi tokrat v svojem slogu znova udaril slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti.

Izpostavil je dejstvo, da v Sloveniji ne vemo, kam gredo davki, mnogi pa živijo na naš račun, pridni delavci pa vedno potegnejo najkrajšo!

"Kdor ne dela, naj ne je" in "brez dela ni jela" je v uvodu govora izpostavil Zmago Jelinčič Plemeniti, nato pa dodal, da sta v Sloveniji očitno znana pregovora popolnoma zgrešena.

Moti ga predvsem dejstvo, da mnogi izkoriščajo socialno pomoč, ob delu na črno pa nato v svoje roke dobijo precej več, kot tisti, ki delamo 8 ur dnevno. "Obdavčimo tujce in dajmo našim," je zato ob video posnetku zapisal Zmago Jelinčič Plemeniti.

In kam gredo številni davki? Sam je prepričan, da gredo mnogi davki namesto državi v privatne žepe, nekatera večja podjetja pa so davka celo upravičene. Prisluhnite govoru slovenskega poslanca, ki je te dni zaokrožil po družbenem omrežju Facebook!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!