VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Namen je uničiti slovensko zgodovino!"

Strokovna skupina državnega sveta je predstavila svežo idejo, s katero bi Slovenijo razdelili na 11 pokrajin.

Predlog je na spletu požel mnoge burne razprave, oglasil pa se je tudi slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti, ki je na spletu z video posnetkom znova dvignil veliko prahu.

Avtorji osnutka so Slovenijo razdelili na 11 pokrajin - nastale bi Pomurska pokrajina, Vzhodnoštajerska pokrajina, Zahodnoštajerska pokrajina, Koroška pokrajina, Savinjsko-šaleška pokrajina, Južnoštajerska pokrajina, Dolenjska pokrajina, Ljubljanska pokrajina, Gorenjska pokrajina, Goriška pokrajina in Primorsko-notranjska pokrajina.

Nova ureditev pokrajin naj ne bi predvidevala nobenega dodatnega uradniškega delovnega mesta, saj bi vse sedeže, pokrajinske svete in svete občin preoblikovali iz že obstoječih 58. upravnih enot.

Slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti je prepričan, da je "namen uničiti državo, uničiti slovensko zgodovino in razdeliti vse na manjše enote, da bi nas lahko Avstrijci, Madžari Italijani in Hrvatje pobasali in pokradli."

Obenem je še dodal, da bi Slovenija morala imeti zgolj 5 pokrajin - Kranjska, Koroška, Štajerska, Primorska in Pomurska. Prisluhnite, kaj je tokrat povedal Zmago Jelinčič Plemeniti!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Malčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Kakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehi