VIDEO: Znova šok na naših avtocestah: To so ob nevihti počeli vozniki!

Včeraj so se nad Slovenijo razbesnele nevihte z nalivi in točo, splet pa so znova obkrožili naravnost grozljivi posnetki.

Mnogi vozniki so namreč znova svoje jeklene konjičke zaustavljali v predorih in pod nadvozi, s svojim dejanjem pa hudo ogrožali ostale udeležence v prometu.

Včeraj v soboto so se širom celotne države razbesnele nevihte, najhuje pa je bilo na Dolenjskem in Koroškem. Tudi ob preteklih nevihtah pa so na spletu znova pristali video posnetki, v katerih je moč videti številne voznike, ki so se med točo na avtocestah zaustavljali kar pod nadvozi in v tunelih.


Med zaustavljenimi vozili je bilo tokrat veliko tujcev, predvsem nemških voznikov. Zaradi takšnega ravnanja je bil nekaj časa zaprt tudi predor Kastelec na primorski avtocesti.

Slovenska policija obenem svetuje, da v primeru močne nevihte raje zapustimo avtocesto pri prvem izvozu, kjer lahko na primernem mestu najdemo zavetje.

Ustavljanje na avtocesti vas lahko udari po žepu - v kolikor se zaustavite na odstavnem pasu, kazen znaša 80 evrov, če pa svoje vozilo zaustavite na voznem ali prehitevalnem pasu, tvegate globo v višini 300 evrov.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoBrata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!