VIDEO: Znova šok na naših avtocestah: To so ob nevihti počeli vozniki!

Včeraj so se nad Slovenijo razbesnele nevihte z nalivi in točo, splet pa so znova obkrožili naravnost grozljivi posnetki.

Mnogi vozniki so namreč znova svoje jeklene konjičke zaustavljali v predorih in pod nadvozi, s svojim dejanjem pa hudo ogrožali ostale udeležence v prometu.

Včeraj v soboto so se širom celotne države razbesnele nevihte, najhuje pa je bilo na Dolenjskem in Koroškem. Tudi ob preteklih nevihtah pa so na spletu znova pristali video posnetki, v katerih je moč videti številne voznike, ki so se med točo na avtocestah zaustavljali kar pod nadvozi in v tunelih.


Med zaustavljenimi vozili je bilo tokrat veliko tujcev, predvsem nemških voznikov. Zaradi takšnega ravnanja je bil nekaj časa zaprt tudi predor Kastelec na primorski avtocesti.

Slovenska policija obenem svetuje, da v primeru močne nevihte raje zapustimo avtocesto pri prvem izvozu, kjer lahko na primernem mestu najdemo zavetje.

Ustavljanje na avtocesti vas lahko udari po žepu - v kolikor se zaustavite na odstavnem pasu, kazen znaša 80 evrov, če pa svoje vozilo zaustavite na voznem ali prehitevalnem pasu, tvegate globo v višini 300 evrov.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenec je zbolel za rakom: Njegov posnetek danes obkroža Slovenijo!Hrvat skupaj z lepotico zaigral pesem iz Titanika: Njun nastop žanje rekorde!VIDEO: Deček iz Rusije prevzel svet: Zapel je tako, kot bi zapel Freddie Mercury!VIDEO: Deklica prvič videla novorojeno sestrico: Njena reakcija gane do solz!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija: Njena izjava te bo pustila brez besed!Na hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!Pes je vsak dan preskočil ograjo: Ko ga je lastnica našla, je zajokala od žalosti!VIDEO: Marko Bandelli "udaril" z govorom: Smeha med poslanci ni manjkalo!Deklica iz Bosne zapela pesem "Moj lipi andjele", ki jo je pel Oliver DragojevićPsička sredi noči ostala pred vrati: Pozvonila je lastnikom, da ji odklenejo!Deček senzacija na spletu: Pred sošolci je zaigral legendarno pesem Queenov!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: Grozljivka iz Slovenije: Bežal pred policijo, nato se je prevrnil!Kako zobni aparat skozi leta popravi zobeDojenček zlezel na rob stopnic: Pred padcem ga je rešila mucka!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!Jezikavi malček obkrožil splet: Učiteljico je poslal v...VIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo o martinovanju!Štajerc pregloboko pogledal v kozarec: Tako je zapel na martinovo!Ne boste verjeli, kaj je storil nogometaš Seville: Poglej, kako je preprečil zadetek!Martinovanje po slovensko: Tako je jodlal pod dozo alkohola!VIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!VIDEO: Posnetek senzacija na spletu: Ples kužka te bo pustil brez besed!VIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcem