VIDEO: Zrušile so se skale ob Soči, domačinka šok posnela na kamero

"Kolesarji in pešci, previdno... zrušile so se skale na kolesarski proti Plavam, takoj za mostom, zato je blokirana. Ravno sem šla mimo po pešpoti ob Soči," je na Facebook družbenem omrežju danes zapisala Darja Rus iz Solkana.

Ko se je sprehajala po priljubljeni pešpoti ob Soči, je v živo doživela prizor, ko so se porušile skale!

Domačinka Darja Rus je grozljiv prizor uspela posneti celo na kamero, video posnetek pa je nato skupaj z opozorilom delila na svojem Facebook profilu.


Tomaž Černe, Facebook
"Ojoj, še sreča nisi bila na drugi strani," je ob video posnetku zapisala zaskrbljena prijateljica Lea. In res je - ne moremo si predstavljati, kaj bi lahko zgodilo, če bi se v tem trenutku kdo nahajal na priljubljeni pešpoti na drugi strani.

Kolesarska pot Solkan - Plave je uradno odprta od leta 2016, celotna naložba pa je DRSI s pomočjo sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj stala 4,2 milijona evrov. Dvosmerna kolesarska pot meri 9270 metrov, zaradi bližine reke Soče pa velja za eno najlepših kolesarskih poti v Sloveniji.

Poglejte si, kakšnemu prizoru je bila danes dopoldan priča Darja Rus, ko se je sprehajala na drugi strani kolesarske poti med Solkanom in krajem Plave!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem