VIDEO: Župana privezali in ga vlekli po cesti, ker je pozabil na predvolilne obljube

Na jugu Mehike so aretirali 11 ljudi, ki so tamkajšnjega župana zvlekli iz njegove pisarne, ga privezali za vozilo, nato pa vlekli po tamkajšnji lokalni cesti.

Nad župana so se spravili jezni kmeti, saj ta ni izpolnil svojih obljub, ki jih je volivcem dal med kampanijo za župana.

Jorge Luis Escandón Hernández je župan mesteca Santa Rita v mehiški zvezni državi Jalisco, ki je mnogim krajanom med kampanijo obljubil, da bo popravil lokalne ceste, a svojih obljub ni izpolnil. Prav zato je skupina jeznih kmetovalcev župana zvlekla iz stavbe, ga privezala za vozilo in takoj zatem vlekla po tamkajšnjih cestah.

Najprej so župana odvlekli iz pisarne:


Ukrepati je morala policija, župan pa jo je začuda odnesel brez poškodb. Zoper enajsterice je že podal kazensko ovadbo zaradi ugrabitve in poskusa umora.

Do incidenta je sicer prišlo že štiri mesece nazaj, video posnetki pa so splet obkrožili šele v teh dneh. Poglejte si, kakšno dramo je na ulicah mesteca Santa Rita posnela varnostna kamera!

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Da bi uresničil predvolilne obljube pa ga ne skrbi več niti zdaj, a ne...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNa talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!