VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža Slovenijo

Martin Golob je simpatični duhovnik iz Bohinja, ki je s svojimi video posnetki že večkrat v preteklosti obkrožil Slovenijo. Mnoge je prevzel s pristnostjo in dobrim srcem, kar gledalci pri njem lahko občutijo tudi prek zaslona.

Tokrat je nekaj besed povedal o svojem spodrsljaju, ko je zaspal na mašo...

Pred kratkim je Martin zaspal na mašo, v svojem zadnjem vlogu pa je na ta dogodek, ki mu sicer nikakor ni v čast, pogledal z malce drugačnega zornega kota.


Aleteia Slovenija, Youtube
"Zaspal sem in se opravičil. Ni bilo prijetno, še manj častno, a zgodilo se je. Trdno spim, pogosto ne slišim budilke. Poleg tega sem precej dejaven – vem, da imate tudi vi ogromno obveznosti – in telo pač potrebuje počitek," je Martin Golob zapisal na strani aleteia.si.

Ob svoji prigodi pa je spoznal, da so še bistveno hujše stvari, ki jih lahko prespimo. Že res, da zaradi predolgega spanca lahko zamudimo v službo, a kaj, ko lahko zaspimo tudi življenje. Martin Golob pravi, da lahko zaspimo tudi v odnosu ali pri odpuščanju.

Prisluhnite njegovim besedam in delimo njegovo čudovito sporočilo še naprej med prijatelje!
0
Jože Prednik
Pred 5 dnevi
Zaspati se, je človeško.Lp!
1
Janko Sodja
Pred 1 tednom
car
0
Ivanka Plohl
Pred 1 tednom
Za razmislek...
0
Ivanka Plohl
Pred 1 tednom
Za razmislek...
1
Janja De Vesci Reš
Pred 1 tednom
Vrhunsko...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca