VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža Slovenijo

Martin Golob je simpatični duhovnik iz Bohinja, ki je s svojimi video posnetki že večkrat v preteklosti obkrožil Slovenijo. Mnoge je prevzel s pristnostjo in dobrim srcem, kar gledalci pri njem lahko občutijo tudi prek zaslona.

Tokrat je nekaj besed povedal o svojem spodrsljaju, ko je zaspal na mašo...

Pred kratkim je Martin zaspal na mašo, v svojem zadnjem vlogu pa je na ta dogodek, ki mu sicer nikakor ni v čast, pogledal z malce drugačnega zornega kota.


Aleteia Slovenija, Youtube
"Zaspal sem in se opravičil. Ni bilo prijetno, še manj častno, a zgodilo se je. Trdno spim, pogosto ne slišim budilke. Poleg tega sem precej dejaven – vem, da imate tudi vi ogromno obveznosti – in telo pač potrebuje počitek," je Martin Golob zapisal na strani aleteia.si.

Ob svoji prigodi pa je spoznal, da so še bistveno hujše stvari, ki jih lahko prespimo. Že res, da zaradi predolgega spanca lahko zamudimo v službo, a kaj, ko lahko zaspimo tudi življenje. Martin Golob pravi, da lahko zaspimo tudi v odnosu ali pri odpuščanju.

Prisluhnite njegovim besedam in delimo njegovo čudovito sporočilo še naprej med prijatelje!
0
Jože Prednik
Pred 9 tedni
Zaspati se, je človeško.Lp!
1
Janko Sodja
Pred 10 tedni
car
0
Ivanka Plohl
Pred 10 tedni
Za razmislek...
0
Ivanka Plohl
Pred 10 tedni
Za razmislek...
1
Janja De Vesci Reš
Pred 10 tedni
Vrhunsko...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke