VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža Slovenijo

Martin Golob je simpatični duhovnik iz Bohinja, ki je s svojimi video posnetki že večkrat v preteklosti obkrožil Slovenijo. Mnoge je prevzel s pristnostjo in dobrim srcem, kar gledalci pri njem lahko občutijo tudi prek zaslona.

Tokrat je nekaj besed povedal o svojem spodrsljaju, ko je zaspal na mašo...

Pred kratkim je Martin zaspal na mašo, v svojem zadnjem vlogu pa je na ta dogodek, ki mu sicer nikakor ni v čast, pogledal z malce drugačnega zornega kota.


Aleteia Slovenija, Youtube
"Zaspal sem in se opravičil. Ni bilo prijetno, še manj častno, a zgodilo se je. Trdno spim, pogosto ne slišim budilke. Poleg tega sem precej dejaven – vem, da imate tudi vi ogromno obveznosti – in telo pač potrebuje počitek," je Martin Golob zapisal na strani aleteia.si.

Ob svoji prigodi pa je spoznal, da so še bistveno hujše stvari, ki jih lahko prespimo. Že res, da zaradi predolgega spanca lahko zamudimo v službo, a kaj, ko lahko zaspimo tudi življenje. Martin Golob pravi, da lahko zaspimo tudi v odnosu ali pri odpuščanju.

Prisluhnite njegovim besedam in delimo njegovo čudovito sporočilo še naprej med prijatelje!
0
Jože Prednik
Pred 1 mesecem
Zaspati se, je človeško.Lp!
1
Janko Sodja
Pred 1 mesecem
car
0
Ivanka Plohl
Pred 1 mesecem
Za razmislek...
0
Ivanka Plohl
Pred 1 mesecem
Za razmislek...
1
Janja De Vesci Reš
Pred 1 mesecem
Vrhunsko...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski mesar poskrbel za smeh: Spijem en štamperli šnopca!VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorBrezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Na hrvaškem talentu obnorel sodnike: Njegov angelski glas ti vzame sapo!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraUkradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Celo večnost ni videl starih staršev: Zdaj jih je po 20 letih obiskal!VIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: Luka Dončić spektakularno zabil ob LeBronu, nato ga je uničil s trojkoVIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralSmešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Vrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: Čustveni prizori, ki ganejo: Luka Dončić spoznal malega borca Krisa!Poskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroV livarni je odvrgel mokro železo: Komaj si je rešil življenje!