VIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem

Le kdo ne pozna najbolj simpatičnega duhovnika iz Slovenije? Martin Golob iz Bohinja že nekaj mesecev pridno snema video posnetke in jih objavlja na spletu.

S posnetki se nas je že večkrat dotaknil, saj v njih vedno deli tudi čudovite zgodbe in misli, ki jim preprosto moramo prisluhniti.

Tokrat se je Martin dotaknil prav posebne teme: Spregovoril je o tabernaklju!


Martin Golob, aleteia.si
Tabernakelj je v katoliški cerkvi oznaka za prostor, kjer se hranijo posvečene hostije, ki predstavljajo telo Jezusa Kristusa, pa tudi monštranca in kelihi. Gre za male umetniško oblikovane omare z masivnimi stenami in vrati, ki se lahko zapirajo oziroma zaklenejo.

Duhovnik Martin je tokrat z nami delil prav posebno zgodbico o tabernaklju, obenem pa tudi spregovoril o tem, kaj imajo s tabernakljem skupnega zaljubljenci.

Prisluhnite, kaj je te dni s Slovenci delil najbolj prisrčen duhovnik Martin Golob. Te bo z novim posnetkom in čudovitimi mislimi navdušil tudi tokrat?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!