VIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem

Le kdo ne pozna najbolj simpatičnega duhovnika iz Slovenije? Martin Golob iz Bohinja že nekaj mesecev pridno snema video posnetke in jih objavlja na spletu.

S posnetki se nas je že večkrat dotaknil, saj v njih vedno deli tudi čudovite zgodbe in misli, ki jim preprosto moramo prisluhniti.

Tokrat se je Martin dotaknil prav posebne teme: Spregovoril je o tabernaklju!


Martin Golob, aleteia.si
Tabernakelj je v katoliški cerkvi oznaka za prostor, kjer se hranijo posvečene hostije, ki predstavljajo telo Jezusa Kristusa, pa tudi monštranca in kelihi. Gre za male umetniško oblikovane omare z masivnimi stenami in vrati, ki se lahko zapirajo oziroma zaklenejo.

Duhovnik Martin je tokrat z nami delil prav posebno zgodbico o tabernaklju, obenem pa tudi spregovoril o tem, kaj imajo s tabernakljem skupnega zaljubljenci.

Prisluhnite, kaj je te dni s Slovenci delil najbolj prisrčen duhovnik Martin Golob. Te bo z novim posnetkom in čudovitimi mislimi navdušil tudi tokrat?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem