VIDEO: Župnik iz Bohinja spet navdušil Slovence, to je povedal o božiču

Martin Golob je že v preteklih mesecih večkrat obkrožil Slovenijo s svojimi čudovitimi govori. Gre za duhovnika v Srednji vasi v Bohinju, ki je zahvaljujoč simpatičnim video posnetkom na spletu med mnogimi Slovenci postala prava senzacija.

Te dni je na spletu objavil svoj četrti video posnetek, v katerem se je dotaknil praznikov, ki se nam bližajo.

December je čas obdarovanja in praznovanja med Kristjani, zato je Martin Golob v svojem posnetku izpostavil, da je potrebno izkoristiti adventni čas. Martin nas tako s posnetkom nagovarja, da v tem obdobju podarimo darilo, ki se ga ne da kupiti. Vabi nas namreč, da svojcem in prijateljem podarimo svoj čas!

Obenem je izpostavil, da je povsem nepotrebno kritiziranje predčasnih postavitev lučk v mestih širom Slovenije ter založenih nakupovalnih centrov, saj se lahko vsak za določeno dejanje odloči povsem sam.

Delimo simpatični govor župnika iz Bohinja še naprej, da bo njegova pozitiva dosegla tudi naše prijatelje!
0
Branko Karas
Pred 1 mesecem
VSAKA ČAST DOBER KOMENTAR
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"