VIDEO: Župnik iz Bohinja spet navdušil Slovence, to je povedal o božiču

Martin Golob je že v preteklih mesecih večkrat obkrožil Slovenijo s svojimi čudovitimi govori. Gre za duhovnika v Srednji vasi v Bohinju, ki je zahvaljujoč simpatičnim video posnetkom na spletu med mnogimi Slovenci postala prava senzacija.

Te dni je na spletu objavil svoj četrti video posnetek, v katerem se je dotaknil praznikov, ki se nam bližajo.

December je čas obdarovanja in praznovanja med Kristjani, zato je Martin Golob v svojem posnetku izpostavil, da je potrebno izkoristiti adventni čas. Martin nas tako s posnetkom nagovarja, da v tem obdobju podarimo darilo, ki se ga ne da kupiti. Vabi nas namreč, da svojcem in prijateljem podarimo svoj čas!

Obenem je izpostavil, da je povsem nepotrebno kritiziranje predčasnih postavitev lučk v mestih širom Slovenije ter založenih nakupovalnih centrov, saj se lahko vsak za določeno dejanje odloči povsem sam.

Delimo simpatični govor župnika iz Bohinja še naprej, da bo njegova pozitiva dosegla tudi naše prijatelje!
0
Branko Karas
Pred 3 dnevi
VSAKA ČAST DOBER KOMENTAR
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Jože Potrebuješ s solzami v očeh, to so Čuki storili na pogrebu fantkaFant je vsak dan opazoval gasilce! Poglejte si, kaj je storil na božični večer...Slovenec v šoku! To so mu storili policisti, ko je preizkušal nov motor...Božična animacija z ježkom obkroža svet, posnetek bo navdušil tudi tebeVIDEO: To je hiša, v kateri živi Jakov Fak, notranjost bo prevzela tudi tebeVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je Čehinja naredila za nekaj tisoč evrovVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, parkeljni bodo Sloveniji prinesli palicoUčiteljica je sedla Božičku v naročje. Ko je odstranil brado, je doživela šok!Deklica iz Ukrajine šokirala sodnike, njen glas je kot bi poslušal angeleŽenin je v zrak vrgel poročni šopek, reakcija prič je nasmejala svetVIDEO: Luka Dončić z izjemno igro v zadnjih minutah pokopal Houston RocketsVIDEO: Talentiran fant postal zmagovalec šova The Voice, uničil je vso konkurencoVIDEO: Zadnji koncert Oliverja Dragojevića, ob njegovem petju so ljudje jokaliRus je vozniku v križišču dal lekcijo, pregnal ga je na rep koloneKuhinja v šovu Slovenija ima talent? Z žirantko Marjetko je povezan tudi ta finalist...Med vožnjo po Keniji doživela šok, napadli so ju razbojniki z mačetamiS tovornjakom zapeljal v električno napeljavo, nato je eksplodirala pnevmatikaPravico je vzel v svoje roke! Tako se mu je maščeval, ker je prehitel vrstoPosvojena psička ni nikoli pomigala z repkom, nato se je zgodil pravi čudežFant v trgovini vse pustil brez besed, z jodlanjem je navdušil ves svetŽupnik iz Bohinja delil simpatično sporočilo svetega MiklavžaVratar postal senzacija: Najprej je zadel gol, nato ubranil enajstmetrovko...SMEH: To je božična reklama Telekoma, ki je nasmejala mnoge SlovenceVIDEO: V bolnišnici so ji rekli, da je njen otrok mrtev, nato se je zgodil čudežVIDEO: Slovenski novinar v šoku, med vklopom v živo se je znašel med eksplozijami