VIDEO: Župnik iz Bohinja spet navdušil Slovence, to je povedal o božiču

Martin Golob je že v preteklih mesecih večkrat obkrožil Slovenijo s svojimi čudovitimi govori. Gre za duhovnika v Srednji vasi v Bohinju, ki je zahvaljujoč simpatičnim video posnetkom na spletu med mnogimi Slovenci postala prava senzacija.

Te dni je na spletu objavil svoj četrti video posnetek, v katerem se je dotaknil praznikov, ki se nam bližajo.

December je čas obdarovanja in praznovanja med Kristjani, zato je Martin Golob v svojem posnetku izpostavil, da je potrebno izkoristiti adventni čas. Martin nas tako s posnetkom nagovarja, da v tem obdobju podarimo darilo, ki se ga ne da kupiti. Vabi nas namreč, da svojcem in prijateljem podarimo svoj čas!

Obenem je izpostavil, da je povsem nepotrebno kritiziranje predčasnih postavitev lučk v mestih širom Slovenije ter založenih nakupovalnih centrov, saj se lahko vsak za določeno dejanje odloči povsem sam.

Delimo simpatični govor župnika iz Bohinja še naprej, da bo njegova pozitiva dosegla tudi naše prijatelje!
0
Branko Karas
Pred 11 tedni
VSAKA ČAST DOBER KOMENTAR
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofeVIDEO: To je prizor, ki so mu te dni sredi zime bili priča v Bosni78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Slovenci grdo nad zmagovalca Eme! Znova ste pokazali svoj obraz...VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaGluhe deklice zapele pesem Eda Sheerana, njihov nastop je sodnike ganil do solzVIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...VIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoSMEH: Žena je rodila šestega otroka! To je bila reakcija očeta med porodom...Umrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiMoški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!VIDEO: Lea Sirk po škandalu na EMI 2019: "Zdaj bi me v eni noči spljuvali..."SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekDeček je rekel, da poje kot Johnny Cash! Ko je začel peti, je obnorel občinstvo...Dron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: 14-mesečni malček, ki smuča kot profesionalecVIDEO: Luka Dončić kršil protokol NBA, da bi navdušil slovenske navijačeVIDEO: To je 10 pesmi, ki smo jih slišali na Emi 2019. Katera vam je najbolj všeč?