VIDEO: Župnik iz Bohinja spet navdušil Slovence, to je povedal o božiču

Martin Golob je že v preteklih mesecih večkrat obkrožil Slovenijo s svojimi čudovitimi govori. Gre za duhovnika v Srednji vasi v Bohinju, ki je zahvaljujoč simpatičnim video posnetkom na spletu med mnogimi Slovenci postala prava senzacija.

Te dni je na spletu objavil svoj četrti video posnetek, v katerem se je dotaknil praznikov, ki se nam bližajo.

December je čas obdarovanja in praznovanja med Kristjani, zato je Martin Golob v svojem posnetku izpostavil, da je potrebno izkoristiti adventni čas. Martin nas tako s posnetkom nagovarja, da v tem obdobju podarimo darilo, ki se ga ne da kupiti. Vabi nas namreč, da svojcem in prijateljem podarimo svoj čas!

Obenem je izpostavil, da je povsem nepotrebno kritiziranje predčasnih postavitev lučk v mestih širom Slovenije ter založenih nakupovalnih centrov, saj se lahko vsak za določeno dejanje odloči povsem sam.

Delimo simpatični govor župnika iz Bohinja še naprej, da bo njegova pozitiva dosegla tudi naše prijatelje!
0
Branko Karas
Pred 24 tedni
VSAKA ČAST DOBER KOMENTAR
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo