VIDEO: Župnik iz Bohinja spet navdušil Slovence, to je povedal o božiču

Martin Golob je že v preteklih mesecih večkrat obkrožil Slovenijo s svojimi čudovitimi govori. Gre za duhovnika v Srednji vasi v Bohinju, ki je zahvaljujoč simpatičnim video posnetkom na spletu med mnogimi Slovenci postala prava senzacija.

Te dni je na spletu objavil svoj četrti video posnetek, v katerem se je dotaknil praznikov, ki se nam bližajo.

December je čas obdarovanja in praznovanja med Kristjani, zato je Martin Golob v svojem posnetku izpostavil, da je potrebno izkoristiti adventni čas. Martin nas tako s posnetkom nagovarja, da v tem obdobju podarimo darilo, ki se ga ne da kupiti. Vabi nas namreč, da svojcem in prijateljem podarimo svoj čas!

Obenem je izpostavil, da je povsem nepotrebno kritiziranje predčasnih postavitev lučk v mestih širom Slovenije ter založenih nakupovalnih centrov, saj se lahko vsak za določeno dejanje odloči povsem sam.

Delimo simpatični govor župnika iz Bohinja še naprej, da bo njegova pozitiva dosegla tudi naše prijatelje!
0
Branko Karas
Pred 2 meseci
VSAKA ČAST DOBER KOMENTAR
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski mesar poskrbel za smeh: Spijem en štamperli šnopca!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Privoščil si je slovenskega poslanca!Brezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: Grozljivka na poledeneli cesti: Moški se je komaj izognil tragediji!VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!Na hrvaškem talentu obnorel sodnike: Njegov angelski glas ti vzame sapo!VIDEO: David Amaro iz "Znan obraz ima svoj glas" zapel Oliverjevo CesaricoVIDEO: Celo večnost ni videl starih staršev: Zdaj jih je po 20 letih obiskal!VIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceKuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Tovornjakar preživel grozljivo nesrečo! Nemški gasilci: "To je čudež!"VIDEO: Luka Dončić spektakularno zabil ob LeBronu, nato ga je uničil s trojkoUkradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Čustveni prizori, ki ganejo: Luka Dončić spoznal malega borca Krisa!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceTimelapse jajca: To se zgodi z rumenjakom, če ga zunaj pustimo 13 dni!Najbolj legendarni slovenski posnetki, ki so poskrbeli za dozo smehaMed nevihto je zaigral "The Sound Of Silence", nastop jemlje sapoV livarni je odvrgel mokro železo: Komaj si je rešil življenje!Poskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroVIDEO: Dončić dobil grd udarec po nosu, nato je izenačil strelski rekord