VIDEO: Župnik iz Bohinja znova obkroža Slovenijo! To je danes povedal o birmi...

V župniji Srednja vas v Bohinju se nahaja cerkev s čudovitim pogledom na Bohinjsko jezero, v njej pa mašuje eden izmed najbolj simpatičnih duhovnikov pri nas.

Martin Golob je pred časom na spletu objavil svoj prvi vlog, z njim pa požel ogromno odzivov.

Prav zato z objavljanjem video posnetkov nadaljuje. Tokrat je na spletu objavil novega, v njem pa govoril o darovih, ki jih dobimo pri birmi.


Aleteia Slovenija, Youtube
Martin Golob pravi, da pri birmi prejmemo potrditev Sv. Duha, prejmemo njegovo moč. Obenem pravi, da njegove izkušnje kažejo, da mladi hitro pozabijo na zakramente, ki so jih dobili pri birmi.

Birmo je Martin Golob primerjal tako, kot da bi dobil Ferrarija. Če bi vozilo dobili v dar, bi ga zagotovo vozili. In tako bi moralo biti po njegovem mnenju tudi pri birmi.

Prisluhnite njegovemu čudovitemu govoru, s katerim je te dni dal misliti mnogim Slovencem. Delimo video posnetek Martina Goloba naprej še med prijatelje, takšnim besedam je vedno lepo prisluhniti!
0
Meta Rozman
Pred 3 tedni
rdeča barva krvi!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!