VIDEO: Župnik iz Bohinja znova obkroža Slovenijo! To je danes povedal o birmi...

V župniji Srednja vas v Bohinju se nahaja cerkev s čudovitim pogledom na Bohinjsko jezero, v njej pa mašuje eden izmed najbolj simpatičnih duhovnikov pri nas.

Martin Golob je pred časom na spletu objavil svoj prvi vlog, z njim pa požel ogromno odzivov.

Prav zato z objavljanjem video posnetkov nadaljuje. Tokrat je na spletu objavil novega, v njem pa govoril o darovih, ki jih dobimo pri birmi.


Aleteia Slovenija, Youtube
Martin Golob pravi, da pri birmi prejmemo potrditev Sv. Duha, prejmemo njegovo moč. Obenem pravi, da njegove izkušnje kažejo, da mladi hitro pozabijo na zakramente, ki so jih dobili pri birmi.

Birmo je Martin Golob primerjal tako, kot da bi dobil Ferrarija. Če bi vozilo dobili v dar, bi ga zagotovo vozili. In tako bi moralo biti po njegovem mnenju tudi pri birmi.

Prisluhnite njegovemu čudovitemu govoru, s katerim je te dni dal misliti mnogim Slovencem. Delimo video posnetek Martina Goloba naprej še med prijatelje, takšnim besedam je vedno lepo prisluhniti!
0
Meta Rozman
Pred 23 tedni
rdeča barva krvi!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Gluha deklica prvič slišala glas sestrice: Njena reakcija je obkrožila svet!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Helena Blagne: Parodija je nasmejala Slovence!VIDEO: Vegani so velikanu preprečili dostop do burgerja! Poglej, kaj jim je storil...Posnetek iz Italije senzacija na spletu: To se je zgodilo, ko so podirali drevesa!VIDEO: Zmago Jelinčič udaril v svojem slogu: "Obdavčimo tujce in dajmo našim!"Damjan Murko znova udaril: Voditelj ob njegovih odgovorih jokal od smeha!VIDEO: Šok na hrvaškem talentu: Ne boste verjeli, kaj je na odru počel Rus!Lastnik je kužku rekel, da je čas za kopanje: Takoj je vedel, kaj mora storiti!VIDEO: 14-letnica šokirala hrvaške sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Slovenki navdušili s plesom na drogu: Hrvaškim sodnikom sta vzeli sapo!Ogromno letalo poletelo med stavbami, prizor je vsem na spletu vzel sapoHaskiju se je od veselja zmešalo: Tako se je razveselil svojega lastnika!SMEH: Miha Deželak poklical na Hrvaško, govoril je s "Kristino Mandarino"VIDEO: Slovenka v roke vzela harmoniko, nato zaigrala pesem Franca MiheličaVIDEO: Župana privezali in ga vlekli po cesti, ker je pozabil na predvolilne obljubeZasačili so jo med krajo: Ne boste verjeli, kaj vse je skrivala v krilu!SMEH: Tako je sestra prelisičila malega bratca, da je jedel zdravo hranoSMEH: Po "fačuziju" nova cvetka: To je izjavila tekmovalka v Kmetiji!Župnik iz Bohinja obiskal starejše: Prisluhni, kaj je povedala 105-letna Angela!Pes s potezo ganil svet: Tako je potolažil rešeno potepuško mucko!Fant na železnici zaigral pesem Queenov: Njegov nastop je prevzel svet!Manca Špik znova očarala Slovence: To je njena nova pesem "Serenada"Madžarski voznik prehiteval po odstavnem pasu: Skoraj bi se zgodila tragedija!Kužka zgodaj zjutraj vdrla v spalnico malčka: Hotela sta jesti hrano!SMEH: 7 balkanskih načinov, kako uspavati otroke: Privoščil si je tudi Slovence!