VIDEO: Župnik iz Bohinja znova obkroža Slovenijo! To je danes povedal o birmi...

V župniji Srednja vas v Bohinju se nahaja cerkev s čudovitim pogledom na Bohinjsko jezero, v njej pa mašuje eden izmed najbolj simpatičnih duhovnikov pri nas.

Martin Golob je pred časom na spletu objavil svoj prvi vlog, z njim pa požel ogromno odzivov.

Prav zato z objavljanjem video posnetkov nadaljuje. Tokrat je na spletu objavil novega, v njem pa govoril o darovih, ki jih dobimo pri birmi.


Aleteia Slovenija, Youtube
Martin Golob pravi, da pri birmi prejmemo potrditev Sv. Duha, prejmemo njegovo moč. Obenem pravi, da njegove izkušnje kažejo, da mladi hitro pozabijo na zakramente, ki so jih dobili pri birmi.

Birmo je Martin Golob primerjal tako, kot da bi dobil Ferrarija. Če bi vozilo dobili v dar, bi ga zagotovo vozili. In tako bi moralo biti po njegovem mnenju tudi pri birmi.

Prisluhnite njegovemu čudovitemu govoru, s katerim je te dni dal misliti mnogim Slovencem. Delimo video posnetek Martina Goloba naprej še med prijatelje, takšnim besedam je vedno lepo prisluhniti!
0
Meta Rozman
Pred 2 meseci
rdeča barva krvi!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"