VIDEO: Župnik Martin vso noč hodil na Triglav: To je sporočil ob sončnem vzhodu!

Slovenski duhovnik Martin Golob, ki se nas vedno znova dotakne s čudovitimi mislimi, se je te dni oglasil z najvišje točke v Sloveniji.

Ob sončnem vzhodu je obiskal Triglav, na vrhu 2.864 metrov visoke gore pa posnel čudovite prizore in z nami delil nekaj lepih misli.

"Vso noč sem hodil, zdaj pa je ura šest in na vrhu Triglava čakam na sončni vzhod", je ob posnetku zapisal Martin Golob iz Bohinja.


Martin Golob
Dejal je, da moramo biti precej trmasti, da osvojimo slovenski najvišji vrh, obenem pa priznal, da bi v primeru poslušanja le svojih občutkov po vsej verjetnosti ostal doma.

V posnetku je Martin dejal, da je na poti ugotovil, da te gora nauči ponižnosti - tega se zavedamo šele na vrhu, ko spoznamo, kako majhni smo v primerjavi z vso naravo, ki nas obdaja.

Prav na vrhu je ob sončnem vzhodu z nami delil še nekaj čudovitih misli, ki jim vsekakor velja prisluhniti. Poglejte si zadnji vlog Martina Goloba, s katerim je znova navdušil mnoge Slovence!
0
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Sedaj bo že počasi od slovencev moral dobiti kako ovratnico z zvončkom. Če pa je tretiran kot hišni ljubljenček...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskePosnetek 4-letne deklice iz Slovenije senzacija na spletu: Tako je deskala na snegu!VIDEO: Potegavščina iz Slovenije: Tako je med spanjem šokirala fanta!Tako je Luka Dončić izpolnil željo Bryantovi hčerki, ki je umrla v nesrečiSMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Ganljiv nastop: 6-letna deklica svetovno uspešnico zapela skupaj z mamo!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!VIDEO: Slovenski policist pešca prijel za glavo, nato je sledila lekcijaKamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Izredna novica: Tako izgledajo protesti na cestah v Kamniku po odstopu Šarca!VIDEO: Milan Kučan poskrbel za cvetko: To je izjavil ob odstopu Šarca!Papiga iz Hrvaške spet poskrbela za smeh: To je počela ob lastniku!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiLuka Dončić med tekmo zajokal: Tako so se poklonili Kobeju Bryantu!V helikopterski nesreči umrl Kobe Bryant, svet pretresli prizori tragedijeNastop mlade Kaje obkroža Slovenijo: Tako je zaigrala skladbo Avsenika!Kolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Klemen Slakonja zapel kot Oliver Dragojević: Parodija je nasmejala Slovence!Rafael Nadal v glavo zadel deklico: Opravičil se ji je s poljubom!