Vidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!

V mesecu juliju je na spletu pristal video posnetek, ki so ga posneli člani na krovu enega izmed čolnov.

V morju so opazili nemočno vidro, ki je bežala pred lačno orko, življenje pa si je žival rešila na prav poseben način.

Nevsakdanji prizor so posneli v bližini kraja Halibut Cove na Aljaski. Skupina na barki je že v daljavi v morju opazila vidro, zato so prizor posneli na mobilni telefon. Takrat še niso vedeli, pred čem ali kom vidra beži.

Kmalu so ugotovili, da je za petami vidre orka, ki je nemočno žival po vsej verjetnosti želela pojesti. Orke so namreč znani plenilci na vrhu morske prehranjevalne verige, saj se lotijo celo morskih psov in kitov.

A vidra je uspela pobegniti pred orko - in to na kakšen način. Življenje si je rešila tako, da je splezala na barko, ljudje pa jo v takšnem stresnem trenutku niso niti malce motili. Poglejte si, kako si je vidra rešila življenje pred orko.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
500 konjev na barkinem zadku??! Kaj te letajo po zraku..?
0
graf
Pred 6 tedni
dokaz kako pametne so živali !
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiZmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Deklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!Slovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Za otroke je postavil igrala: Takšen prizor je posnel sredi noči!Materi vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!Učitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomNa nemški avtocesti na GoPro kamero posnel nesrečo pri 240 km/hSnemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvinePosnetek, ki je razjokal svet: 7-letna deklica darovala organe, da bi rešila življenjaVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!Posnetek s papigo, ki je senzacija na spletu: Tako se zabava skupaj z lastnico!VIDEO: Tilen Artač v parodiji kot Primož Roglič: "Pogi, p**** ti materna!"Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnicoPosnel je vzlet letala, na krilih se je nabralo veliko kondenzaMucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!