Vlaku pod mostom potrgalo streho: Novi avtomobili so bili povsem uničeni!

Splet je te dni obkrožil video posnetek nenavadne nesreče, pri kateri so največ škode utrpeli povsem novi avtomobili.

Ti so bili naloženi v vagonih vlaka, a se je ob vožnji pod mostom zgodila nesreča.

Ker so bili vagoni na vlaku previsoki, je ob vožnji skozi železniški nadvoz številnim vagonom potrgalo streho. V vagonih so prevažali nova vozila, številni avtomobili pa so bili ob nenavadni nesreči povsem uničeni. Po zadnjih ocenah je škode za okoli 2 milijona ameriških dolarjev.

Ob video posnetku so mnogi izpostavili, da bi lahko šlo za poskus goljufije, saj naj bi bili avtomobili v vagonih že poškodovani.

Poglejte si nenavadno nesrečo na železnici, ko je avtovlaku potrgalo streho na številnih vagonih. So bili avtomobili v notranjosti res že uničeni ali so poškodbe posledica nesreče?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
So pa morali biti neki boljši avti, da so jih vozili pod streho...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Posnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiZmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Slovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Ženska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Učitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomSnemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvineDeklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!VIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnicoMateri vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!Mucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!