Voditelj z ganljivim posnetkom razjokal Slovenijo: Kužki nujno potrebujejo pomoč!

Radijski voditelj Tim Kores je včeraj na spletu delil ganljiv zapis, s katerim se je dotaknil mnogih. Zdaj vse prosi za pomoč pri deljenju naprej, saj želi najti topel dom kužkom, na katere je naletel med dopustovanjem v Makedoniji.

Zapisal je, da ve, da smo nekateri sredi dopusta, tako kot sam. Zaveda se tudi, da mnogi zaradi službe nimamo časa. Pa vendar nas je kljub temu veliko takih, ki bi mu lahko priskočili na pomoč.

"Pred mojim blokom, kjer sem trenutno na dopustu (Ohrid, Makedonija) sem pod zapuščeno prikolico našel mamo in 8 mladičkov, starih okoli dveh tednov. Ker vsako leto hodim sem na dopust, vem da so psi prepuščeni milosti in predvsem nemilosti ulice, kar pomeni, da jih ne bo več dolgo med živimi," je zapisal Tim Kores.


Dodal je, da vsak dan mami psički nosi hrano, preprosto pa nima srca, da bi njene mladičke prepustil nemilosti. Priznal je, da je praktično cel dopust v akciji - na svoje lastne stroške je uredil papirje, cepljenja, potrdila in čipe, da jih bo po končanem dopustu s svojim vozilom lahko pripeljal iz Makedonije.

"In tukaj vas NUJNO rabim!! Ali pozna kdo koga, ki bi tem revčkom, mami in mladičkom, nudil ZAČASNI dom, dokler ne bodo dovolj stari, cca 2 meseca?? Jaz bom naredil vse, da dobijo "forever home" medtem časom!! Vračam se 17. Avgusta."

Sam jih zaradi selitve nima kam nastaniti, ob prihodu iz dopusta pa bo dobil tudi dva hrta iz Irske, na katera čaka že pol leta.


Tim Kores Kori, Facebook
"Mama psička je btw prijazna, lepa, neagresivna, ful pametna... logično prestrašena ampak hvalabogu, saj je to edino kar ima pred krutim folkom, ki tukaj recimo psom riti skupaj lepi s sekundim lepilom (ostalih videnih grozot raje sploh ne omenjam...)

Čeprav sem na dopustu, kjer bi si moral odpočit in si pri sebi rečt: "joj bogi, mah...sej bodo že nakak..."

K*****c!! Ne bodo!"

Tim Kores je še dodal, da če se nas je celotna zgodba vsaj malo dotaknila, naj delimo te informacije naprej med prijatelje. Prosi nas, naj koga pokličemo, samo, da bi kužki na koncu našli topel dom. Lastnoročno jih bo pripeljal in zanje vse uredil!

Delimo prispevek še naprej med prijatelje, da bodo nič krivi kužki čimprej našli dom in človeško toplino. Prav vaša delitev lahko kateremu izmed kužkov reši življenje!


Vir: Tim Kores Kori, Facebook
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Mali srčkani bratci. Lepo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Ko je stopil na oder, je ostal tiho: Njegov razlog je ganil sodnike!Morski pes napadel ribiče v kanujuDekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Gost nasmejal z masko: Tako je jedel v restavarciji!Anej Piletič iz BQL pokazal, v kakšni hiši živiPotapljačem se je približal kitovec in jih prosil za pomoč: Rešili so mu življenje!VIDEO: Provokacija sredi Ljubljane: Tako se je spravil nad harmonikaša!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kuža je iz bazena reševal žogo: Za nobeno ceno se ni hotel zmočiti!Ropar v zlatarno vstopil s pištolo: Prodajalec mu je dal vetra!V gostilni je zaigrala na harmoniko: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Nepozaben prizor na Hrvaškem: Na obalo je priplaval delfin!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!VIDEO: Poslanci zapustili sejo: Janez Janša se ni želel opravičiti!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Posnetek, ki je razjokal Hrvate: Invalidnemu dečku ne pustijo v vrtec!Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nova čarovnija Luke Dončića: Tako je koš zadel z 10 metrov!Moški iz Kanade vsak dan sede na teraso: Že 25 let skrbi za rakune!