Voditelji na Radiu 1 jokali ob tragični zgodbi: Trije otroci ostali brez mamice!

Na Radiu 1 se je začel 28-urni dobrodelni maraton, pri katerem Slovenija skupaj z voditelji pomaga družinam v stiski.

Gre že za osmi zaporedni dobrodelni dogodek v organizaciji Radia 1, voditelji pa bodo neprestano 28 ur oddajali v živo vse do jutri zjutraj, ko se ob 9. uri dogodek zaključi.

Predstavili so tudi pretresljivo zgodbo družine, ki so ostali brez mamice. Voditeljem se je v solzah javila babica Anica Muhič iz Novega mesta, ki je ostala brez hčerke, njeni trije vnuki pa brez mamice.

45-letni partner je zadavil mamo otrok Sandro, tragediji pa so bili priča njeni trije otroci - 11-letna Zoja, 9-letna Živa in 6-letni Gal. Najmlajši Gal je tisto noč tekel k mamici, da bi mu prebrala pravljico, a ni mogel odpreti vrat. Ko so vrata odprli vsi trije otroci, so v sobi videli, kako partner davi njihovo mamico. Preteklo nedeljo je Sandra za posledicami poškodb izgubila bitko za življenje.

Pogreb bo to soboto, otroci pa živijo z babico Anico in dedkom Ivanom. 45-letni storilec se je po grozljivem dogodku sam predal policistom. Anica je grozljivo tragedijo opisala voditeljem Denisu Avdiću, Jani Morelj in Mihi Deželaku, ki so ob njeni izpovedi jokali od žalosti.


Kako lahko pomagaš družinam v stiski?

Pošlji SMS s ključno besedo POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919
ali pa se oglasi v svoji najbližji dm prodajalni, kjer lahko doniraš od 50 centov do 5 evrov in pomagaš socialno ogroženim družinam.

Nakazilo z UPN nalogom:

IME FUNDACIJE: USTANOVA RADIO 1 (ENA) - FUNDACIJA PREPROSTO BLIZU
NASLOV: Stegne 11b, 1000 Ljubljana
TRR: SI56 6000 0000 0498 554 (LON, d.d.)
KODA NAMENA: CHAR (dobrodelno plačilo)
NAMEN: donacija 28-urni maraton
0
JeklenaPest
Pred 24 tedni
Pretresen sem do kosti...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Deželaku na poti pomagal 99-letni Franc, skupaj sta gonila kvadrocikelVIDEO: Deželaku družbo delal 22-letni Anže, ki je na kvadrociklu igral harmonikoVoznica je spregledala tovornjak: Policist posnel filmski skok čez prikolico!Pevski zbor do solz ganil Simona Cowella, nato so dobili zlati gumbMoški je zgradil kamnito hišo v gozdu: Posnetek je uspešnica na spletu!Policistka je ustavila dedka: Med postopkom jo je navdušil s plesom!5-letna deklica se igra z nemškimi ovčarji: Posnetek ima 16 milijonov ogledov!Slovenca nasmejala s posnetkom: Tako je mož potolažil svojo ženo!Parodija na odstrel nutrij: Prisluhni, kaj je povedal lovec iz Slovenije!Katja Kaučič navdušila Slovence: Tako je zaigrala skladbo Franca Miheliča!Družino med sprehodom presenetila grizli medvedka z mladičkomaVIDEO: Kolaps na primorski avtocesti: Vozniki peljali kar v nasprotno smer!Tovornjakar nasmejal s posnetkom, ko so ga na avtocesti kaznovali policistiVIDEO: Deželaku je uspelo, na kvadrociklu je premagal peklenski klanecKamera posnela trenutek, ko je oče pred utopitvijo rešil sinaPevci z ansamblom zapeli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Jože Potrebuješ pokazal postopek, kako doma izdelujejo bezgov sokLuka Basi in Deželak zapela skupaj: Pevski talent sta pokazala na kvadrociklu!Mali slonček, ki je komaj shodil, se požene proti turistomRebeka Dremelj navdušila Slovence: Prisluhni, kakšno novo pesem je objavila!Na ljubljanski obvoznici posneli voznika, ko je peljal v nasprotno smerZakonske težave dveh upokojencev: Parodija na stvari, ki so prepovedane!Tetover malčku izdelal ponarejeno tetovažo, posnetek ima 2 milijona ogledovSlovenska parodija na novo tehnologijo: Posnetek je doza smeha!Prenavljali so cesto, Slovenec se je ob zapori peljal kar čez travnik