Voditelji na Radiu 1 jokali ob tragični zgodbi: Trije otroci ostali brez mamice!

Na Radiu 1 se je začel 28-urni dobrodelni maraton, pri katerem Slovenija skupaj z voditelji pomaga družinam v stiski.

Gre že za osmi zaporedni dobrodelni dogodek v organizaciji Radia 1, voditelji pa bodo neprestano 28 ur oddajali v živo vse do jutri zjutraj, ko se ob 9. uri dogodek zaključi.

Predstavili so tudi pretresljivo zgodbo družine, ki so ostali brez mamice. Voditeljem se je v solzah javila babica Anica Muhič iz Novega mesta, ki je ostala brez hčerke, njeni trije vnuki pa brez mamice.

45-letni partner je zadavil mamo otrok Sandro, tragediji pa so bili priča njeni trije otroci - 11-letna Zoja, 9-letna Živa in 6-letni Gal. Najmlajši Gal je tisto noč tekel k mamici, da bi mu prebrala pravljico, a ni mogel odpreti vrat. Ko so vrata odprli vsi trije otroci, so v sobi videli, kako partner davi njihovo mamico. Preteklo nedeljo je Sandra za posledicami poškodb izgubila bitko za življenje.

Pogreb bo to soboto, otroci pa živijo z babico Anico in dedkom Ivanom. 45-letni storilec se je po grozljivem dogodku sam predal policistom. Anica je grozljivo tragedijo opisala voditeljem Denisu Avdiću, Jani Morelj in Mihi Deželaku, ki so ob njeni izpovedi jokali od žalosti.


Kako lahko pomagaš družinam v stiski?

Pošlji SMS s ključno besedo POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919
ali pa se oglasi v svoji najbližji dm prodajalni, kjer lahko doniraš od 50 centov do 5 evrov in pomagaš socialno ogroženim družinam.

Nakazilo z UPN nalogom:

IME FUNDACIJE: USTANOVA RADIO 1 (ENA) - FUNDACIJA PREPROSTO BLIZU
NASLOV: Stegne 11b, 1000 Ljubljana
TRR: SI56 6000 0000 0498 554 (LON, d.d.)
KODA NAMENA: CHAR (dobrodelno plačilo)
NAMEN: donacija 28-urni maraton
0
JeklenaPest
Pred 3 meseci
Pretresen sem do kosti...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!