Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!

Na radijski postaji Radio 1 Denis Avdić Show praznuje že 10 let, prav zato pa so za poslušalce pripravili prav posebno igro, pri kateri lahko zaslužijo denar.

Gre za akcijo deli ali kradi, pri kateri dva poslušalca izbirata o svoji usodi pri lovu na 1.000 evrov.

Omenjena igra poteka tako, da dva poslušalca istočasno v etru povesta, če nagrado delita drug z drugim ali 1.000 evrov ukradeta. V kolikor oba rečeta, da denar delita, prejmeta vsak po 500 evrov.

V primeru, da nekdo reče, da nagrado deli, drug poslušalec pa krade, gre celoten izkupiček tistemu, ki je nagrado ukradel. Če pa oba kradeta, oba ostaneta praznih rok.

Anja Ramšak, Jana Morelj, Miha Deželak in Denis Avdić so danes izpeljali prvi krog, poslušalka Katja iz Šenčurja pa je že poskrbela za dozo drame. Davida iz Črnega Vrha je "okradla", nesrečnež pa je ob koncu praznih rok dejal, da so ženske pač takšne.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!