Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."

Miha Deželak, voditelj iz Radia 1, je tudi letos pravi junak. S kvadrociklom se je že v soboto podal po Sloveniji, z akcijo pa želijo zbrati čimveč denarja za otroke iz ogroženih družin.

Prav te otroke bodo na koncu odpeljali na zaslužene počitnice na morje!

Mnogih izmed otrok morja nikoli v življenju niso videli, zato je takšna akcija nekaj, kar človek preprosto ne more spregledati. Miha Deželak obenem v vročih dneh premaguje številne etape širom Slovenije in s tem ozavešča o akciji z dobrim namenom.

Pomaga lahko prav vsak izmed nas: Pošljemo lahko SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919! Z vsakim poslanim SMS sporočilom boste donirali 1 EUR ali 5 EUR. V kolikor bi želel donirati več, lahko pošljete email na: fundacija@radio1.si

Dobrodelna akcija Deželak Junak pa se ne dotika le tistih, ki so na poti z Deželakom. Pri akciji namreč sodeluje vsa ekipa Radia 1. Med vodenjem jutranjega programa se je včeraj zlomila tudi voditeljica Anja, nato pa v solzah povedala, kako doživlja letošnjo akcijo in zakaj ji je tako hudo.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem