Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."

Miha Deželak, voditelj iz Radia 1, je tudi letos pravi junak. S kvadrociklom se je že v soboto podal po Sloveniji, z akcijo pa želijo zbrati čimveč denarja za otroke iz ogroženih družin.

Prav te otroke bodo na koncu odpeljali na zaslužene počitnice na morje!

Mnogih izmed otrok morja nikoli v življenju niso videli, zato je takšna akcija nekaj, kar človek preprosto ne more spregledati. Miha Deželak obenem v vročih dneh premaguje številne etape širom Slovenije in s tem ozavešča o akciji z dobrim namenom.

Pomaga lahko prav vsak izmed nas: Pošljemo lahko SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919! Z vsakim poslanim SMS sporočilom boste donirali 1 EUR ali 5 EUR. V kolikor bi želel donirati več, lahko pošljete email na: fundacija@radio1.si

Dobrodelna akcija Deželak Junak pa se ne dotika le tistih, ki so na poti z Deželakom. Pri akciji namreč sodeluje vsa ekipa Radia 1. Med vodenjem jutranjega programa se je včeraj zlomila tudi voditeljica Anja, nato pa v solzah povedala, kako doživlja letošnjo akcijo in zakaj ji je tako hudo.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Prizor s poroke obkrožil svet! Pred cerkvijo so ju pričakali s kombajnomVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaSlovenka nagnala prostovoljce, ki so ji obnavljali hišo! Kuhinja ji ni bila všečVIDEO: V Izraelu posneli ognjeni tornado, prizor jemlje sapoVIDEO: Na Hvaru preko Bookinga najeli vilo za 6.240 evrov, ob prihodu pa šokVIDEO: Malček iz Hrvaške nasmejal do solz: "To je super, ampak me zelo kakat!"VIDEO: Šok za španske turiste v Albaniji: Napadel jih je lastnik restavracije!SMEH: Kuža iz vode prinesel kamen, njegovim podvigom se smeji cel internetVIDEO: Izjemen prizor pri sosedih, meteorit padel na Zemljo in noč spremenil v danKuža s svojim dejanjem prevzel svet: Poglej, kako je pomagal ujetemu ptičku!Z jadrnico zadel ob most, dramo so posneli na kameroVIDEO: Tim Gajser pokazal, kako velik človek je! Poglej, kaj je storil tokratMladenki zgrozili svet: Na Havajih sta uničili znamenito peščeno skulpturoPrehiteval je kar po odstavnem pasu, nato je dobil najboljšo lekcijoVIDEO: Na hrvaški avtocesti pristalo letalo, dramatičen pristanek so posneli na kamero11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Tim Gajser brez konkurence: Postal je SVETOVNI PRVAK v razredu MXGP!SMEH: Kakšna sramota med ropom! Tako se je osmešil, da se mu smejijo še policistiSMEH: Dedek ji je rekel, da ga ne more prestrašiti! Dokazala mu je nasprotnoSMEH: Rusinja ob vozilu opazila pasji kakec: Tako je poskrbela za pravico!Moški je na plaži snemal lepotice, nato ga je zasačila njegova ženaTakšen zadnji test morajo opraviti, da postanejo legendarni Shaolin bojevnikiVIDEO: Kakšen evrogol v Murski Soboti! Zadetek Mure obkroža SlovenijoMed pristankom helikopterja posneli iluzijo: Vetrnice se niso vrtele!Drama med parkiranjem z električno Teslo, večkrat se je zaletel