Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."

Miha Deželak, voditelj iz Radia 1, je tudi letos pravi junak. S kvadrociklom se je že v soboto podal po Sloveniji, z akcijo pa želijo zbrati čimveč denarja za otroke iz ogroženih družin.

Prav te otroke bodo na koncu odpeljali na zaslužene počitnice na morje!

Mnogih izmed otrok morja nikoli v življenju niso videli, zato je takšna akcija nekaj, kar človek preprosto ne more spregledati. Miha Deželak obenem v vročih dneh premaguje številne etape širom Slovenije in s tem ozavešča o akciji z dobrim namenom.

Pomaga lahko prav vsak izmed nas: Pošljemo lahko SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919! Z vsakim poslanim SMS sporočilom boste donirali 1 EUR ali 5 EUR. V kolikor bi želel donirati več, lahko pošljete email na: fundacija@radio1.si

Dobrodelna akcija Deželak Junak pa se ne dotika le tistih, ki so na poti z Deželakom. Pri akciji namreč sodeluje vsa ekipa Radia 1. Med vodenjem jutranjega programa se je včeraj zlomila tudi voditeljica Anja, nato pa v solzah povedala, kako doživlja letošnjo akcijo in zakaj ji je tako hudo.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Gluha deklica prvič slišala glas sestrice: Njena reakcija je obkrožila svet!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Helena Blagne: Parodija je nasmejala Slovence!VIDEO: Vegani so velikanu preprečili dostop do burgerja! Poglej, kaj jim je storil...Posnetek iz Italije senzacija na spletu: To se je zgodilo, ko so podirali drevesa!VIDEO: Zmago Jelinčič udaril v svojem slogu: "Obdavčimo tujce in dajmo našim!"Damjan Murko znova udaril: Voditelj ob njegovih odgovorih jokal od smeha!VIDEO: Šok na hrvaškem talentu: Ne boste verjeli, kaj je na odru počel Rus!Lastnik je kužku rekel, da je čas za kopanje: Takoj je vedel, kaj mora storiti!VIDEO: 14-letnica šokirala hrvaške sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Slovenki navdušili s plesom na drogu: Hrvaškim sodnikom sta vzeli sapo!Ogromno letalo poletelo med stavbami, prizor je vsem na spletu vzel sapoHaskiju se je od veselja zmešalo: Tako se je razveselil svojega lastnika!SMEH: Miha Deželak poklical na Hrvaško, govoril je s "Kristino Mandarino"VIDEO: Slovenka v roke vzela harmoniko, nato zaigrala pesem Franca MiheličaVIDEO: Župana privezali in ga vlekli po cesti, ker je pozabil na predvolilne obljubeZasačili so jo med krajo: Ne boste verjeli, kaj vse je skrivala v krilu!SMEH: Tako je sestra prelisičila malega bratca, da je jedel zdravo hranoSMEH: Po "fačuziju" nova cvetka: To je izjavila tekmovalka v Kmetiji!Župnik iz Bohinja obiskal starejše: Prisluhni, kaj je povedala 105-letna Angela!Pes s potezo ganil svet: Tako je potolažil rešeno potepuško mucko!Fant na železnici zaigral pesem Queenov: Njegov nastop je prevzel svet!Manca Špik znova očarala Slovence: To je njena nova pesem "Serenada"Madžarski voznik prehiteval po odstavnem pasu: Skoraj bi se zgodila tragedija!Kužka zgodaj zjutraj vdrla v spalnico malčka: Hotela sta jesti hrano!SMEH: 7 balkanskih načinov, kako uspavati otroke: Privoščil si je tudi Slovence!