Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."

Miha Deželak, voditelj iz Radia 1, je tudi letos pravi junak. S kvadrociklom se je že v soboto podal po Sloveniji, z akcijo pa želijo zbrati čimveč denarja za otroke iz ogroženih družin.

Prav te otroke bodo na koncu odpeljali na zaslužene počitnice na morje!

Mnogih izmed otrok morja nikoli v življenju niso videli, zato je takšna akcija nekaj, kar človek preprosto ne more spregledati. Miha Deželak obenem v vročih dneh premaguje številne etape širom Slovenije in s tem ozavešča o akciji z dobrim namenom.

Pomaga lahko prav vsak izmed nas: Pošljemo lahko SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919! Z vsakim poslanim SMS sporočilom boste donirali 1 EUR ali 5 EUR. V kolikor bi želel donirati več, lahko pošljete email na: fundacija@radio1.si

Dobrodelna akcija Deželak Junak pa se ne dotika le tistih, ki so na poti z Deželakom. Pri akciji namreč sodeluje vsa ekipa Radia 1. Med vodenjem jutranjega programa se je včeraj zlomila tudi voditeljica Anja, nato pa v solzah povedala, kako doživlja letošnjo akcijo in zakaj ji je tako hudo.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!