Vojak je vsak večer klepetal s Slovenko! Poglejte si, v kakšno past jo je spravil

Na spletu je veliko prevar in zlorab, s katerimi nepridipravi hitro pridejo do lahkega zaslužka. V večji meri smo si pri tem krivi povsem sami, saj predvsem starejši uporabniki spleta tujcem brezglavo zaupajo.

Te dni so znova v porastu ljubezenske prevare na spletu, zato je prav, da o tem tudi opozarjamo!

Skoraj vsak izmed nas ima Facebook račun. To pomeni, da nas lahko kot prijatelje doda kdorkoli na svetu - v kolikor neznance sprejemamo, jim dovolimo vpogled v naše življenje.

Na Facebooku je mnogo izmišljenih uporabniških profilov, pri katerih se nepridipravi predstavljajo z ukradenimi fotografijami postavnih moških. Na udaru pa niso le ženske, temveč tudi moški.

V kolikor sprejmemo prošnjo takšne osebe, največkrat z nami vzpostavi stik prek klepeta, pri tem pa nam večkrat igra na čustva. Kmalu od nas zahtevajo denar, na koncu pa se vse obljube izkažejo za izmišljene.

Poglejte si prispevek, ki ga je na spletu objavilo društvo "Varni na internetu", video posnetek pa delite še naprej med prijatelje, da bodo tudi oni med brskanjem po spletu previdni in varni!
0
Milena Humski
Pred 3 tedni
preberite da se ne boste opekli
0
Zlatka Bele
Pred 3 tedni
OH TA OSEBA ŽE ZELO STARI ZNANEC , KI ZELO POGOSTO SPREMINJA SVOJ PROFIL IN PODATKE - JA PRAVI MOJSTER JE....
1
Zofija Plavčak
Pred 3 tedni
Jest sicer še nisem imela te smole, ker sem zaradi zaupanja v moške izgubila, nisem pa izgubila zaupanja v vase! Vsem pa priporočam veliko mero previdnosti, ljudje smo dobri, so zlobni in prevarantski, ni važno ali je moški ali ženska, pa srečno izogibanje tovrstnim ljudem!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb