Vojak je vsak večer klepetal s Slovenko! Poglejte si, v kakšno past jo je spravil

Na spletu je veliko prevar in zlorab, s katerimi nepridipravi hitro pridejo do lahkega zaslužka. V večji meri smo si pri tem krivi povsem sami, saj predvsem starejši uporabniki spleta tujcem brezglavo zaupajo.

Te dni so znova v porastu ljubezenske prevare na spletu, zato je prav, da o tem tudi opozarjamo!

Skoraj vsak izmed nas ima Facebook račun. To pomeni, da nas lahko kot prijatelje doda kdorkoli na svetu - v kolikor neznance sprejemamo, jim dovolimo vpogled v naše življenje.

Na Facebooku je mnogo izmišljenih uporabniških profilov, pri katerih se nepridipravi predstavljajo z ukradenimi fotografijami postavnih moških. Na udaru pa niso le ženske, temveč tudi moški.

V kolikor sprejmemo prošnjo takšne osebe, največkrat z nami vzpostavi stik prek klepeta, pri tem pa nam večkrat igra na čustva. Kmalu od nas zahtevajo denar, na koncu pa se vse obljube izkažejo za izmišljene.

Poglejte si prispevek, ki ga je na spletu objavilo društvo "Varni na internetu", video posnetek pa delite še naprej med prijatelje, da bodo tudi oni med brskanjem po spletu previdni in varni!
0
Milena Humski
Pred 12 tedni
preberite da se ne boste opekli
0
Zlatka Bele
Pred 12 tedni
OH TA OSEBA ŽE ZELO STARI ZNANEC , KI ZELO POGOSTO SPREMINJA SVOJ PROFIL IN PODATKE - JA PRAVI MOJSTER JE....
1
Zofija Plavčak
Pred 12 tedni
Jest sicer še nisem imela te smole, ker sem zaradi zaupanja v moške izgubila, nisem pa izgubila zaupanja v vase! Vsem pa priporočam veliko mero previdnosti, ljudje smo dobri, so zlobni in prevarantski, ni važno ali je moški ali ženska, pa srečno izogibanje tovrstnim ljudem!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo